Korszerű sav bázis étrend

Napjainkban a legtöbb ember nagy mennyiségben fogyaszt nagymértékben feldolgozott ételeket, amelyek elsavasítják a testet. Ennek eredményeként sokféle egészségi probléma alakulhat ki.

3100_tmbm_cut

Napjainkban a legtöbb ember nagy mennyiségben fogyaszt nagymértékben feldolgozott ételeket, amelyek elsavasítják a testet. Ennek eredményeként sokféle egészségi probléma alakulhat ki.

A bajok kezdődhetnek a jelentéktelennek mondható bőrirritációval a krónikus fáradtsággal. Észlelhetőek a hátfájáson és az ízületi gyulladáson keresztül olyan súlyos problémákig, mint a depresszió, a gyomorfekély vagy a csontritkulás tünetei. Az optimális egészség eléréséhez a testben a lúgos és savas anyagoknak kiegyensúlyozott mennyiségben kell jelen lenniük. A könyvben Christopher Vasey természetgyógyász és méregtelenítési szakértő bemutatja, hogy étrendünk egyszerű átalakításával, a sav-bázis egyensúly helyreállításával milyen nagymértékű javulást érhetünk el egészségünkben.

Vasey egyszerű ellenőrzési módszereket ajánl a savterhelés megállapításához, és elmagyarázza, hogy ezeket az eredményeket hogyan értelmezzük. A lúgos és savas ételeket nem kémiai összetételük alapján, hanem a szervezetre gyakorolt hatásuk alapján sorolja csoportokba. Elmagyarázza, hogy egyes élelmiszerek, például a gyümölcsök lúgosító és savasító hatást is kifejthetnek attól függően, hogy ki fogyasztja őket.

Megtudhatjuk a legújabb információkat a folyadékpótlásról, a lúgosításról, a fontos bázikus étrendkiegészítőkről és arról, hogyan távolítsuk el a savakat béltisztítás segítségével. Részletes példákat állít a bázikus, méregtelenítő étrend összeállításához, és elmagyarázza, miként állíthatjuk össze étrendünket úgy, hogy az a legjobban alkalmazkodjon személyes egészségi szükségleteinkhez.

Christopher Vasey, N.D., a méregtelenítésre és a fiatalodásra szakosodott természetgyógyász. Harminc éve saját rendelőt működtet. Számos országban több természetgyógyászattal kapcsolatos könyve jelent meg, világszerte előadásokat tart, és cikkeket jelentet meg. Montreux-ben, Svájcban él.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.