Korábban szexelnek az új párok

Egy, az Egyesült Államokban készült felmérés szerint a Facebook és más közösségi portálok miatt új párok esetében sokkal kevesebb idő telik el az első együttlétig.

A Shape és a Men’s Fitness magazinok harmadik éves felméréséből kiderült, hogy ötből négy nő, és ötből három férfi véli úgy, hogy a digitális közelség sietteti az első szexuális együttlétet. Ennek ellenére csupán a nők harmincnyolc százaléka vallotta be, hogy emiatt valóban hamarabb feküdt le partnerével.

Az okos telefonok és a laptopok is nagyban hozzájárulnak a kapcsolatok elmélyüléséhez, de a legnépszerűbb eszköz a mai napig az sms. A férfiak harminckilenc százalékkal, a nők pedig százötven százalékkal sms-eznek többet, mint amennyit telefonálnak. 16445A felmérésben megkérdezettek hatvanöt százalékát sms üzenetben hívták el az első randira, negyvenkilenc százalékuk pedig Facebook üzenetben kapta a meghívást.

A kémkedésben a nők vezetnek: a megkérdezettek hetvenkét százaléka nézett utána az új partner volt barátnőinek. A remény az interneten is utoljára hal meg: a megkérdezettek nyolcvanegy százaléka ugyanis szakítás után sem törölné Facebookos kapcsolatát exével, sőt hetvenöt százalékuk rendszeresen leellenőrizné volt kedvese profilját.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.