Kezdődik a Business Travel Show

73 kiállítóval, különleges programokkal és kísérőrendezvényekkel, valamint számos kapcsolatépítési lehetőséggel várja látogatóit a X. Business Travel Show.

Légitársaságok, szállodák, autókölcsönzők, turisztikai hivatalok, rendezvényszervezők és egyéb szolgáltatók várják a X. Business Travel Show látogatóit a Hungexpo Budapesti Vásárközpont „A” pavilonjában október 17-18-án, 10-17 óra között. A szervezők idén számos újdonsággal készültek, mind a látogatók kényelme, mind a kiállítók hatékonyabb kapcsolatépítése érdekében.

A Magyar Turizmus Zrt meghívására 18 országból – Oroszországtól Ománon át az USA-ig – összesen 60, ún. hosted buyer érkezett a rendezvényre, ők kimondottan a hazai hivatásturisztikai piac újdonságaira és lehetőségeire kíváncsiak. A külföldi vevők- tour operatorok és rendezvényszervezők – egyénileg is bejárják a vásárt, de a kiállítók reverse workshopon is találkozhatnak velük az első nap délutánján.

A Speed Business Meetingre a Magyar – Francia Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a velük együttműködő brit, német, olasz, kanadai, holland és belga magyarországi kamarák szervezésében a BTS második napján kerül sor, itt a résztvevők lehetőséget kapnak arra, hogy B2B találkozók keretében új üzleti kapcsolatokat építhessenek.

businesstravelshow

Szintén a Business Travel Show kiállítás második napján, október 18-án az egészségturizmus kerül a fókuszba, a témában neves előadók közreműködésével zajlik a konferencia. Az érdeklődők megismerhetik többek közt a hazai egészségturisztikai lehetőségek marketingkommunikációját, a gyógyvizeink jövedelmezővé válásához szükséges lépéseket vagy éppen tanulhatnak a tipikus utazási betegségekről és kivédésükről.

A látogatók helyszínre jutásának megkönnyítése érdekében a kiállítás mindkét napján ingyenes shuttle busz közlekedik a Westend Hilton és a Hungexpo között, a járat menetrendje itt tekinthető meg: http://bts.hungexpo.hu/index.php?permalink=latogatoi-informaciok-bus

A Business Travel Show-ra a belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött, ezt megtehetik itt is: http://www.bts.hungexpo.hu/regisztracio

Egészségügyi szűrések a BTS-en

A Business Travel Show látogatói a rendezvény ideje alatt saját egészségügyi állapotukat is megismerhetik a kiállításon részt vevő szolgáltatók segítségével.

Október 17. -18. 10 -17 óráig Benyovszky Orvosi Központ/Optiris alvásszűrés és látásvizsgálat Alvásminőség – vizsgálat, amely során kiderül, hogy kinek milyen az alvása, felszínre kerülnek az alvászavarok és az alvásbetegségek is. Ilyen jellegű szűrés még nem volt Magyarországon. Látásvizsgálat -az Optiris Kft. két napos, ingyenes látás ellenőrzéssel, glaukóma szűréssel és szaktanácsadással várja az érdeklődőket.

Október 17. – 18. 10 -17 óráig Fehér Holdkő Kft. Voll – féle állapotfelmérés

Az állapotfelmérés során képet kapunk az immun, ideg, hormon, a keringési rendszer valamint a belső szerveink pl. szív, máj, vese, húgyhólyag, hasnyálmirigy, gyomor, bélrendszer, bőr, tüdő, ízületek állapotáról. Megállapíthatók azok a tünetileg még rejtett problémák is, amelyek az évek során alakultak ki és maguktól nem múlnak el. A mérés időtartama: 15 perc

Október 18. 10 -17 óráig Body Map Kft. Menedzser szűrés

Egészségügyi állapot ellenőrző program, mely nemcsak a meglévő betegségeket mutatja ki, hanem az azokra való hajlamot is. A program a mért eredményeket kiértékeli és felhívja a figyelmet a betegségekre vagy a hajlamra, melyet szakorvos bevonásával tanácsos kizárni vagy kezelni. A mérés időtartama: 10 -15 perchttps://lh4.googleusercontent.com/-IKFrZdRbPos/UDYN3gFLstI

szemuveg7

Október 17. -18. 10 – 17 óráig Saint James Hospital Hungary 3D-s látásvizsgálat

Az első lépés a jó látás megőrzése érdekében a rendszeres szemvizsgálat, amely segítségével időben észrevehető a látás esetleges romlása, illetve a szembetegségek kialakulása. A 3D-s látásvizsgálat főleg a monitort használók látását hivatott ellenőrizni, ezért nekik kiemelten javasolt az elvégzése. A látásvizsgálat elvégzésével százalékos értékelést kapunk szemünk állapotáról, amely alapján dönthetünk a további lépésről.

Próbálja ki magát a televízióban!

A BTS média támogatója, a "hatoscsatorna" különleges próbára vár minden kiállítót és látogatót virtuális stúdiójában.

Az érdeklődők kipróbálhatják, milyen érzés a kamerák kereszttüzében ülni, Dombóvári Gábor 2012. október 17-én 11.00 és 16.00 óra között várja a játékos kedvű vállalkozókat, egy a cégüket bemutató interjú erejéig. Az elkészült beszélgetéséket egy szakmai zsűri értékeli.

A legjobban nyilatkozó versenyző 2 fő részére a bükfürdői Hotel Caramellben egy 2 éjszakás, teljes panziós ellátást kap, a második és harmadik helyezett további értékes ajándékokban részesül.

Eredményhirdetés: 2012. október 18-án, csütörtökön 14:00 órakor a "hatoscsatorna" standján a Business Lounge-ban.

A Business Travel Show főtámogatója a Four Points by Sheraton, Kész Holding Zrt. A rendezvény médiatámogatói: Gazdasági Rádió, „Hatoscsatorna”, napidoktor.hu, Budapest Business Journal, Népszabadság, Travelo.hu az Index.hu utazási melléklete.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.