Kapcsolási díj 10 forint!

Tízezren hívták eddig a 1353-as adományvonalat! Vállalatok is támogatják az Ökumenikus Segélyszervezet fokozott kapacitással végzett téli krízis munkáját.

Két és félmillió forint gyűlt össze eddig a 1353-as Adományvonalon, melyet egy hete nyitott meg az Ökumenikus Segélyszervezet, hogy minél több, a hideg miatt hozzá forduló rászorulón tudjon segíteni. A 1353-as adományvonal tárcsázásával hívásonként 250 forinttal lehet hozzájárulni ahhoz, hogy a beérkező kéréseknek megfelelően.

Az Ökumenikus Segélyszervezet többek között tűzifával, ruhával, lábbelikkel, takarókkal, élelmezéssel és melegedők működtetésekkel tudjon segíteni a bajbajutottakon. A hívások kapcsolási díja 10 forint. A feltöltő kártyás telefonokról indított hívások esetében az adomány összege a mindenkori hatályos áfa értékével csökken.

az%2520ido%2520penz5

Egyre több vállalat is csatlakozik a Segélyszervezet téli krízis munkájához. Az ÉMÁSZ 1 millió forintot ajánlott fel a szervezet országos Segélyközpontjának működtetésére, amit a rendkívüli helyzetre való tekintettel a Vodafone Humanitárius Alap szintén 1 millió forinttal támogat.

Folyamatosan érkeznek a természetbeni adományok is a partnerektől: az Orangeways 1000 adag melegételt és 500 takarót ajánlott fel, melyek egy vasárnapi segélyakció keretében kerültek kiosztásra a fővárosban. A Budapest Bank szintén 500 új takarót és több mint 100 kg élelmiszert ajánlott fel a rászorulóknak.

A megnövekedett számú segélykérések teljesítéséhez megfelelő anyagi forrásra van szükség! A Segélyszervezet a következő hetekben is folytatja az adománygyűjtést a 1353-as adományvonalon és várja a segíteni tudó felelős vállalatok jelentkezését is.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.