Ismét nőt vert Rihanna exe

Rendőrségi nyomozás indult Chris Brown amerikai énekes, Rihanna volt párja ellen, mert állítólag megvert egy nőt egy Las Vegas-i szállodában.

Az énekest nem tartóztatták le, de gyanúsítottként tartják számon – számolt be a Las Vegas-i rendőrség közleménye. A rendőrséget helyi idő szerint szombatra virradó éjjel riasztották egy szállodából, s amikor megérkeztek, a helyszínen kisebb sérüléseket szenvedett nőt találtak, akit valószínűleg megvertek.

 

Today’s your last day to score the exclusive deluxe version of #Royalty with 2 bonus tracks for just $7.99 from FYE stores & fye.com! http://smarturl.it/Royaltyfye?IQid=fb

Szerző: Chris Brown2015. december 24.

A nő elmondása szerint megpróbált a mobiltelefonjával fotót készíteni a szállodában zártkörű rendezvényen szórakozó Chris Brownról, de a biztonsági őrök kidobták, mire visszament, és Brown állítólag ekkor verte meg őt és vette el a mobiltelefonját. A 26 éves Grammy-díjas énekes fellépésre érkezett a nevadai kaszinóvárosba.

Chris Brownt 2009-ben ötéves próbaidőre és hat hónap közmunkára ítélték, amiért bántalmazta akkori barátnőjét, az énekesnő Rihannát.

Forrás: Hirado