ISMÉT NŐI KLUB október 29-én a HATTYÚHÁZBAN!

Különleges Hölgy vendég érkezik hozzánk, Dr. Kovács Emőke, Balaton kutató! A magyar tenger történetéről és az ehhez kapcsolódó különleges nőkről mesél nekünk.

 „A víz meleg. De a nap- és a holdfény még mindig gyönyörűen csillog a vízen. Folyton változik a tó színe: hol türkizkék, hol kék, hol fehéres, hol zöld. A nádasokban sok madár lel védelemre. A Balaton Magyarország egyik ékköve.” -Nick Thorpe 

És közbe finom, ízletes borokat is kóstolhatsz majd!

Ismét ellátogat hozzánk Szabó Tünde, borász Badacsony mellől, Szent-György hegyről. Ahonnan elhozza a zamatos, vegyszermentes, szerelemmel termelt borait. Megkértük, hogy ne csak kóstolót hozzon! Legyen lehetőségünk megvásárolni közvetlenül a termelőtől a finom nedűt!

De a finom ételekre, egészségre is gondoltunk!Dinnyehéj? Barackmag? Retek- és brokkoli levél? Banánhéj? Tudtad, hogy ez mind ehető?!

Szakértőnk, Busch-Turcsányi Sipos Éva, a természettudományok docense izgalmas falatokat hoz majd, melyeket HULLADÉKOKBÓL készít el! Igazi ízorgiában lesz részed! És hogy miért egészséges, ha a konyhai hulladékokat is elfogyasztjuk? Gyere el a Klubunkba és tudd meg! Védekezz az immunrendszered erősítésével!

A beszélgetéshez természetesen csatlakozik Sipos Gazda, növényorvos is! Elmondja, hogyan lehet növényeket úgy termeszteni, hogy a héjuk is bátran fogyasztható legyen és ne tartalmazzon semmilyen vegyszert, kemikáliát!

Tarts Velünk Te is! Nagy szeretettel várunk!

Kiállítóink által: Valódi, vegyszer- és tartósítószermentes termékekkel ismerkedhetsz meg.

Jelen lesznek még: kozmetikumok, finom falatok, varázslatos illóolajok. Masszázsból és kényeztetésből sem lesz hiány!

Ne fogd vissza Magad, ha érdekel a program, hozd el barátaitokat is!

Regisztráció és bővebb részletek az alábbi link alatt találhatóak >>

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.