Három magyar bártender mutatkozik be Moszkvában

A közönség előtt is megmutatták magukat és koktélkreációikat a Bacardí Legacy Global Cocktail Competition 2017 hazai döntősei.

Gózon Péter, Kalydy Gábor Péter és Kocsis Tamás, a Bacardí Legacy Global Cocktail Competition 2017 hazai döntősei először mutatták be azokat az italokat, melyeket hamarosan a nemzetközi zsűri előtt kell elkészíteniük Moszkvában.

A három fiatal és tehetséges bártender olyan, saját maguk által kitalált recepttel indultak, melyek jó eséllyel állják majd meg helyüket a nemzetközi mezőnyben is. A versenyen az ízek mellett a fellépést, a magabiztosságot és a show-t is értékelik majd.

A Bacardí Legacy Global Cocktail Competition három nyertesének koktéljai

Kocsis Tamás: Ganbatte

50ml Bacardí Carta Oro, 40 ml Choya silver ume, 15 ml Zwack Unicum szilva, 40 ml friss grapefruitlé, 10 ml cukor szirup  /1:1,4/)

Kalydy Gábor Péter: Uvas Oro

40 ml Bacardí Carta Oro, 40 ml friss szőlőlé, 15 ml friss citromlé,   5 ml monin passion fruit szirup,   5 ml chatreuse bitter elixír vegetal,   1 citromhéj

Gózon Péter: Sin limites koktél

45 ml Bacardí Carta Blanca, 20ml friss limelé,   5 ml Campari, 15 ml házi készítésű vanília szirup,  2-3 darab kardamom

Forrás: https://napidoktor.hu/index