Business Travel Show, ahol üzlet és utazás találkozik

2012. október 17 – 18 – án kerül megrendezésre immár 10. jubileumi alkalommal a Business Travel Show (BTS) a Hungexpo Budapesti Vásárközpont „A” Pavilonjában.

Több mint 70 kiállítószálloda, utazási iroda, rendezvényhelyszín, vendéglátóhely, konferencia- és rendezvényszervező cég, programgazda és számos egyéb, az üzleti utazáshoz kapcsolódó szolgáltató várja izgalmas helyszíneivel, új programlehetőségeivel és kedvezményeivel az üzleti utazókat/utaztatókat.

A rendezvényen a hagyományos  kiállításon kívül különböző szakmai programokkal is várják a kiállítókat: október 17-én délben érkeznek a hosted buyerek a Magyar Turizmus Zrt. jóvoltából. A BTS kiállítók előre egyeztetett időpontokban találkozhatnak a külföldi szakmai meghívottakkal (utazási – és rendezvényszervező irodák képviselői), akik többek között Spanyolországból, Hollandiából, Szingapurból, Oroszországból összesen 19 országból érkeznek.

Október 18. -án 11 órától Egészségügy és turizmus címmel kerül sor egy konferenciára, amely azonban már minden látogató számára nyitott. Előadásokat hallhatnak az egészségturizmus fejlődési irányairól, potenciáljáról, illetve kiderül hogyan lehet megelőzni az utazás alatt bekövetkező betegségeket, miképp készüljünk fel egy – egy utazásra egészségügyi szempontból.

Előadók lesznek: Dr. Szócska Miklós, az Emberi Erőforrás Minisztérium egészségügyért felelős államtitkára, Horváth Gergely, a magyar Turizmus Zrt vezérigazgató-helyettese, Dr. Kincses Gyula, a Magyar Egészségügyi Turisztikai tudományos Társaság elnöke és Dr. Felkai Péter, az utazásorvostan kandidátusa. Ezt követi a 6 kereskedelmi kamarával közösen szervezett manapság nagyon népszerű Speed Business Meeting.

businesstravelshow1

Az eseményt egyéb izgalmas kísérőprogram színesíti: ingyenes egészségügyi szűrések. Október a látás hónapja, így lesz ingyenes látásszűrés, gerincvizsgálat és a szervezet egészségi állapotának feltérképezése, állapotfelmérés, konzultációs lehetőségek.

A látogatókat számos meglepetés is várja, így például regisztrációjukkal sorsoláson vehetnek részt, ahol a kiállítók által felajánlott díjakat nyerhetnek.

A rendezvény megközelítése szempontjából is fontos információ, hogy a szervezők transzferbuszokat indítanak Budapest központjából, a Westend Hilton – Hungexpo – Westend Hilton útvonalon mindkét nap folyamán. A pontos menetrendről az esemény weboldalán, a látogatói információk menüpont alatt kapnak információt az érdeklődők.

További információkért és ingyenes online regisztrációért látogasson el a Business Travel Show honlapjára, a www.businesstravelshow.hu címen vagy kövessen bennünket a Turizmus Kft Facebook oldalán.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.