89.5 Music Fm az árvíz idején is összehoz minket

A 89.5 Music Fm-nél nem „csak” beszélnek az árvízről. A rádióban folyamatosan beszámolnak a legfrissebb árvízi hírekről, információkról.

Egy emberként úgy érezik: kötelességük ennél többet tenni. Ezért honlapjukon hozzák össze a segítőkész hallgatókat a rászorulókkal.

A 89.5 Music Fm csapata és hallgatói már a márciusi rendkívüli hóhelyzet idején bebizonyították, hogy szükség esetén példátlan összefogásra képesek. Most, hogy az évszázad árhulláma vonul végig a Dunán, a rádió ismét segít.

A Music Fm-nél valóban hisznek abban, hogy állomásuk szlogenje („Összehoz minket”) nem csak üres ígéret. A 89.5 Music Fm összehozza a rászorulókat a segítségükre sietőkkel.

arviz

A rádió honlapján, a http://musicfm.hu/arviz oldalon lehetőséget biztosítanak a felajánlásra mindenkinek, aki szeretne munkaerővel, szállítással, szállással vagy eszközökkel segíteni az árvízi védekezésben.

Jól áttekinthető és kereshető adatbázisban gyűjtik a jelentkezéseket, hogy megkönnyítsék az önkéntes csapatok szervezését és a védekezési munkálatokat.

„Weboldalunkon a rászorulók is egyszerűen kérhetnek és kaphatnak segítséget a többi 89.5 Music Fm hallgatótól és a kezdeményezésükhöz csatlakozó szervezetektől. Biztosak vagyunk abban, hogy a gyorsan bővülő adatbázis hatékony információforrás az árvíz elleni küzdelem során.”

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.