Fogyjon éhségérzet nélkül! (x)

A túlsúly ma már népbetegség! Ez nem kérdés, nem távoli rémkép, hanem valós probléma. Részleteket olvashatunk az Obesimed? PR anyagából.

A kisebb-nagyobb súlyfölösleg pedig nem csak esztétikailag jelent hátrányt, hanem életünket is napi szinten veszélyezteti. Azok, akik mindennapjaikat jelentős (már 10-15kg) súlytöbblettel élik, azt kockáztatják, hogy életüket akár 10-20 évvel rövidítik meg. Pedig nem kellene mást tenni, mint lemondani néhány ételről, illetve csökkenteni az adagokat. Ám könnyű mondani, megtenni már jóval nehezebb.

A kifogások általában egymást érik, ha azt kell megmagyarázni, miért is nem megy a fogyás, az egészséges táplálkozás, mozgásban gazdag életmód. Ám mindent csak elkezdeni nehéz. Ehhez pedig most az Obesimed? orvostechnikai eszköz segítségével egy nagy lökést kaphatunk. Vannak olyan fogyást segítő szerek, melyeket az Országos Gyógyszerészeti Intézet kivont a forgalomból, ám az Obesimed? nem tartozik ezek közé.

Mi is az Obesimed??

Az Obesimed? egy olyan természetes hatóanyagot tartalmazó kapszula, mely vízzel érintkezve a gyomorban, felszívja a folyadékot, és egy hosszan tartó telítettség érzetet biztosít. Az Obesimed? viszkózus gélállománya csökkenti a gyomrot elhagyó táplálék sebességét. Elősegíti a jóllakottság érzését, ezáltal megelőzhető az extrém túlsúly kialakulása, és egy másfajta táplálkozási szokás alakul ki. Az eszköz ezen kívül csökkenti a koleszterinszintet, és segít megszüntetni a székrekedést. Az Obesimed? aktív hatóanyaga természetes rost, amelyet a szervezet nem vesz fel és nem emészt meg. Az Obesimed? IIa. osztályba sorolt orvostechnikai eszköz.

Hogyan segít a fogyókúrában

Az étkezések előtt bevett kapszula elősegíti a fogyókúra kezdeti időszakában, hogy tényleg csak a szükséges étel mennyiséget vegyük magunkhoz, és közben szervezetünket fokozatosan rászoktassuk a kisebb adagok bevitelére. A legtöbb fogyókúra csapdája, hogy abban a pillanatban, ahogy befejezzük a diétát, visszatérünk a régi szokásokhoz, és ezzel minden addigi erőfeszítésünket is tönkretesszük. Ezzel szemben az Obesimed? egy életmódváltáshoz segíti hozzá a felhasználókat, akik a termék segítségével könnyebben lehetnek túl a fogyókúra kezdeti nehézségein.6070Kiknek ajánlott az Obesimed??

Minden olyan túlsúlyos személynek, aki saját akaratából nem képes egy önmegtartóztató életmódváltásra.

Az Obesimed? csodaszer?

Nem. Ha a túlsúlyos alany nem tart be egy egészséges diétát, és nem építi be a mozgást a mindennapi életébe, akkor az Obesimed? sem lesz képes a várt eredményeket produkálni. Ám a diéta és mozgás együttes alkalmazásával látványosan segíti elő a fogyást, azzal, hogy telítettség érzetet okoz a gyomorban.

Orvos írja fel?

Az Obesimed? recept nélkül kapható orvostechnikai eszköz, így bármely patikában, drogériában és gyógytermékeket árusító üzletben elérhető.

Az Obesimed? hivatalos online forgalmazója a Naturlab.hu.

Jó tudni!

Terhesség vagy szoptatás ideje alatt a fogyás nem javasolt, mivel a zsírszövetből káros anyagok juthatnak a gyermek szervezetébe. Mivel a terméknek vércukorszint csökkentő hatása van, ezért más gyógyszerekkel való kombinált használata előtt kérje ki orvosa, vagy gyógyszerésze véleményét!

 

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.