TE csak jógázz, hadd rohanjon a világ!

Gyere a Gazella Klub termébe megtapasztni a mozgás jótékony hatásait! 8 ok, amiért a jóga igazi ajándék!

1. Minőségi időt biztosít, ami az egyik legnagyobb érték a modern ember számára. Azok a ritka pillanatok, percek, amikor magunkra koncentrálhatunk; és olyan tevékenységgel foglalkozunk, ami épít, boldoggá tesz. A jóga gyakorlása tökéletes példa, hiszen egyetlen matrac segítségével megvalósítható az „én-idő” legzseniálisabb megélése. – Hozzánk megérkezve, Te vagy a főszereplő, mert megbecsüljük a bizalmad, hogy nálunk töltöd a szabadidőd.

2. Tudatosságra nevel az ászanák precíz kivitelezése. Már a gyakorlást megelőzően úgy kell alakítanunk az étkezésünket, hogy 2-3 órával korábban kizárólag folyadékot vigyünk be és ellenálljunk minden csábításnak órára érkezve. Majd kezdetét veszi az aktív része a jógázásnak, amikor teljes odafigyelést igényel minden apró részlet. – Mi biztosítjuk a teázás lehetőségét, és ha mégis leesne a vércukor szinted, arra is fel vagyunk készülve kiváló minőségű étcsokoládéval.

3. Magabiztossá tesz, mert megismerjük a határainkat és ezzel az ismerettel egyszerűbbé válik Önmagunk elfogadása és megértése. Fokozatosan elengedve a megfelelés és elvárások nyomasztó terheit, leszünk képesek hinni az akaratunkban, testünkben. – Biztos kezekben vagy az órákon, mert oktatóink támogató instrukciókkal vezetnek gyakorlásaid során.

4. Kitartóvá válsz tőle, mert kilégzésről kilégzésre, centiről centire tolod és léped át a saját határaidat. Fantasztikus érzés, amikor a legapróbb változásnak is végtelen boldogsággal adózhatunk és felismerést nyer a kitartó munka gyümölcse. A jóga segít felismeri, hogy az elcsendesedés, türelem és kitartás valódi értékeket képviselnek.

5. A jóga mindenkié, hiszen kortól, edzettségi szinttől, nemtől függetlenül gyakorolható.  Nem kell igazodni se helyszínhez, se időponthoz, se extrém felszerelés beszerzéséhez. Egy matracnyi helyre van szükséged, kényelmes ruházatra és már indulhat is az edzés! – Minden felszerelést, eszközt biztosítunk a kellemes hangulat és képzett csapat mellett.

6. Serkenti a figyelmet. Az önfegyelem és a koncentráció elsajátítása is a jóga pozitív hatásai közé sorolandó. A jóga ezért is csodálatos, mert ha időt, energiát, befelé fordulásra alkalmas teret adunk magunknak, akkor az 100%-san megtérül. – Az óra végi relaxáció alatt valóban elengedheted a külvilágot és átadhatod magad a feltöltődésnek.

7. Fejleszti, formálja az izomzatot, javítja a tartást. Egyszerre erősíti és lazítja az izmokat, mivel a sorozatok elemei úgy kapcsolódnak és következnek egymásból, mutatnak egymásba, hogy a megfeszített izomrostokat visszanyújtja eredeti hosszukra. Ezzel is támogatva az egészséges fizikai állapotot. – Színes órarenddel várunk minden nap, hogy a hangulatodnak, életszakaszodnak, igényeidnek megfelelő edzéssel töltődhess fel.

8. Méregtelenít testi, lelki és szellemi síkokon is. Az egyensúlyozó pózok a koncentrációt emelik magasabb szintre és lehetővé teszik, hogy a zavaró gondolatokat kizárva egy adott feladatra fókuszálhassunk. A fizikai deformitásokat korrigálja és minden gyakorlás végén lélekben is felszabadultabb, „könnyebb szívvel” lépünk le a matracról. – Főleg nők számára fontos témaköröket érintő órákban vár a stúdió, de egy-egy alkalommal férfiaknak is lehetőséget adunk, hogy megtapasztalják a családias hangulatú klub szolgáltatásait.

Aki jógázott már, az tudja, hogy a fenti sort még sok-sok ponton keresztül lehetne folytatni, mert a tudatos testi gyakorlás felszabadultságot, kiegyensúlyozottságot és valódi békét hoz a léleknek, ami felbecsülhetetlen érték. A Klub teljes csapata felkészült odaadással fogadja a vendégeit, mert nálunk maximálisan 10 fős órákat találsz, hogy biztosítsuk a kellő teret és figyelmet.

Forrás: Gazella Klub


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.