Sportálló melltartó

Akinek mellesleg van mivel büszkélkednie, annak mozgás közben zavaró lehet, hogy büszkesége tárgyának kontrollálhatatlan a mozgása.

Amikor elhatározzuk, hogy rendszeresen sportolni fogunk, és eldöntöttük melyik mozgásformát választjuk, mindenképpen gondoskodni kell a megfelelő sportruházatról! A jó minőségű edzőcipő és sportruházat mellett talán a legfontosabb sportöltözet hölgyek számára a melltartó.

Sokan nem is gondolják, hogy a sportolás során igénybevett izmok, melyek a mell tartásáért felelősek könnyen megnyúlhatnak, ez a folyamat pedig sajnos nem visszafordítható. A kialakult változáson a mellizom-erősítő gyakorlatok sem segítenek.

Jó tudni, hogy egy átlagos méretű mell függőlegesen akár 8,5 cm-t is elmozdulhat testmozgás közben, már egy könnyű kocogásnál is! A megfelelő sportmelltartó viselésével ez az elmozdulás és az elváltozás megelőzhető. A hétköznapi viseletre tervezett melltartók sportoláshoz nem alkalmasak.

sportolas7

A sportmelltartók egészen más céllal és más anyagból készülnek, mint hagyományos társaik. Elsősorban optimális tartást, valamint a vállak, a lapockák szabad mozgását biztosítják. Az elasztikus anyagok kombinációjának köszönhetően ott hatnak, ahol szükséges, és ott engednek rugalmasan, ahol ajánlatos. Emellett speciális, bőrbarát anyaguknak köszönhetően elvezetik a bőrről a sportolás közben keletkező izzadságot, és hatékonyan biztosítják a bőr szellőzését.

A gyártók különféle erősségű tartást biztosító modelleket készítenek, hiszen egészen más igénybevétel éri a melleket egy pilates vagy jóga edzés közben, és megint más egy aerobic, futás, kick-box vagy cardio mozgás esetén. A gyengétől egészen az extrém erős tartást biztosító melltartóig különféle modellek kaphatók a boltokban.

A keblek egészsége és szépsége érdekében, a rendszeres edzés elkezdése előtt, mindenképp ajánlott beszerezni be egy jó minőségű speciális melltartót, mely a klasszikus fehér és fekete mellett már trendi pink színben is kapható! Mivel ezek a melltartók megfelelő tartást, az izzadság elvezetését és szellőzést biztosítanak az edzések során, viselésük kellemes és nem kell aggódnunk melleink megereszkedése miatt.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.