Rendezd át az izomzatod infraszaunával!

A testedzés a legjobb módszer arra, hogy egészségesek maradjunk, de hogyan dolgozhat ki egy elfoglalt ember hatékony edzéstervet?

A fekvő infraszauna megoldja a tunyasági problémákat anélkül, hogy megerőltető gyakorlatokkal terhelne minket, méghozzá kényelmesen, jóleső relaxációs szünetet kínálva, túlzsúfolt napi elfoglaltságaink között!

A kezelés során az infrasugarak (a láthatatlan hasznos fény tartományában, 2-25 mikrométeres hullámhosszon, mint az újszülött osztályok inkubátora) mélyen, kb. 4-cm-re behatolnak a bőr alá, ahol a fény átalakul hőenergiává és a szervezetet felmelegítve hozza létre a méregtelenítő, sejtregeneráló hatást. 30 perces használata, 900 kalória veszteséget jelent, melyből folyadékkal csak max. 200-at vesz vissza a szervezet, s ez 15 km-es futótréningnek felel meg.

Tartós használata az alakot átformálja, ideálissá teszi, a zsírcsoportokat fellazítja, az izomzatot a nyirokfolyadék intenzív keringetésével ,,átrendezi”. A szervezetet nem terheli, hiszen a fény akadálytalanul, külső nyomás hatás nélkül jut be a szervezetbe, az átalakult hő pedig belülről kifelé gyakorol nyomást, így oldva a plakkokat, erősíti az érrendszert, edzi az immunrendszert.

infraszauna

Nagyon látványos hatása van a bőrre. Egy kúra alatt (10-15 alkalom) a bőr 5-10 évet fiatalodik. Mindez pórustisztító és sejtregeneráló hatásának köszönhető. A fekvő infraszauna használata nagyon kellemes érzés, az izzadás mennyisége kb. háromszorosa a hagyományos szaunáénak, 20-60 szoros méregtelenítő potenciállal rendelkezik és 3-7-szer nagyobb mennyiségű nem vízjellegű összetevő található a kiizzadt verejtékben.

A kényelmes fekvő pozíció miatt az izmok ellazult állapotában, sokkal könnyebben tud távozni a méreganyag. Javítja a vérkeringést is, megszabadít a súlyfeleslegtől és a stressztől. A rendkívül hatékony kalóriaégetés mellett egyúttal elvégzi a keletkező bomlástermékek eltávolítását, a szervezet méregtelenítését, salak-mentesítését is. Az izomzat átrendezésével ideálisan átformálja az alakot. A méregtelenítéssel aktivizálja az immunrendszert, növeli védekező, öngyógyító erőinket, az öregedési folyamatot pedig hosszú távon lassítja.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.