Minden idők 5 legnépszerűbb celebének edzése

Az olyan hollywoodi veteránok, mint Mark Wahlberg és Dwayne “The Rock” Johnson nagyon is jól tudják, hogy a filmszínészet többről szól, mint a színészetről.

A megfelelő megjelenés – különösen, ha egy nem evilági szuperhőst vagy egy dundi gonosztevőt alakítasz – ugyanolyan fontos, mint a szöveg memorizálása és az élvezetes előadásmód. Most megmutatják, hogy milyen edzéseket alkalmaztak, hogy formába hozzák magukat.

Fotó: 123rf.com

És azoknak, akik e híres arcok karcsú, tökéletesen izmos testalkatára vágynak, mi segítünk. Összeszedtük a számokat, átkutattuk az archívumunkat, és megtaláltuk azoknak a tömegeket kovácsoló hírességeknek az edzésterveit, amelyekre olvasóink a legtöbbször kattintottak az évek során. Így végre munkához láthatsz (vagy egyszerűen csak az utolsó simításokat teheted) a kamerakész testeden.

1. Chris Pratt A galaxis őrzői intenzív edzésprogramja
Chris Pratt átesett az egyik leglenyűgözőbb híresség-átalakuláson, amit valaha láttunk: a Parks and Rec című filmben nyújtott tésztás testalkatát szuper-rideggé változtatta A galaxis őrzői főszerepéhez. Ez az intenzív edzésprogram, amelyet Duffy Gaver személyi edző tervezett, intergalaktikus formába hozta őt, így nem meglepő, hogy ez a tréning minden idők első helyezettje lett.

Chris Pratt A galaxis őrzői teljes edzéstervét itt találod

 

2. A Zac Efron edzés, hogy a strandra kész “Baywatch” testet kapj
Zac Efron edzésterve a 2017-es nyári Baywatch kasszasikerhez nem volt vicc – a színész mindössze 12 hét edzés után elérte az 5%-os testzsírt. Te is kovácsolhatod a saját nap- és homokozós testalkatodat Efron edzőjének, Patrick Murphy-nek ezzel az edzésprogramjával, de garantáljuk, hogy a nyolcas csomag nem fog könnyen jönni. (Mindenképpen párosítsd egy olyan táplálkozási programmal is, mint az övé).

A teljes Zac Efron edzéstervet a tengerparti Baywatch-test eléréséhez itt találod

3. A Rock kickass testépítő edzésprogramja
Dwayne Johnson legendás izmai nem vicc, és a színész őrületes testépítő edzésterve alapján az edzések sem, amiket ezek fenntartásához használ. Ezek az edzések abszolút brutálisak, de ha úgy szeretnél kinézni, mint The Rock, akkor érdemes kipróbálnod őket, amikor legközelebb az edzőterembe mész.

A The Rock teljes, ütős testépítő edzésprogramját itt találod

4. Liam Hemsworth testsúlyos edzése
Azt gondolhatnád, hogy a legtöbb hírességnek vadul bonyolult edzéstervei vannak, amelyekhez rengeteg drága felszerelést használnak, amivel te nem rendelkezel. És néhányuknak van is – de nem Liam Hemsworth-nek. Az Éhezők viadala sztárja négy alapvető testsúlyos gyakorlathoz ragaszkodik, hogy karcsú és erős maradjon. Csak ne hagyd, hogy ezeknek a mozdulatoknak az egyszerűsége megtévesszen – ez a gyakorlatsor ugyanolyan brutális, mint amilyenek vannak, feltéve, hogy teljes erőbedobással támadod.

Nézd meg Liam Hemsworth teljes testsúlyos edzését itt.

5.Hogyan szerezzen karokat, mint Mark Wahlberg
Mark Wahlberg karjai majdnem olyan ikonikussá váltak, mint az általa megformált karakterek, például Micky Ward a The Fighterben és Dirk Diggler a Boogie Nightsban. Ezzel az exkluzív, egyenesen magától a színésztől származó gyakorlattal néhány hét alatt nagyobb bicepszet és tricepszet építhetsz.

Itt megtudhatod, hogyan szerezhetsz olyan karokat, mint Mark Wahlberg.

 

Erőnléti, felkészülési edzésterv készítés, edzéstartás

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.