Mi is az a Core Power edzés?

A Core Power egy Magyarországon már elterjedt, köredzés jellegű óratípus, amelyen rengeteg eszköz segítségével egy óra alatt átmozgathatod nem csak a felszíni, de központi mag izomzatodat is.

A program a minden mozgás alapját jelentő stabilitás egyensúly fejlesztését ötvözi az erőnléti és állóképesség javító edzésekkel, az izomzat mellett pedig az idegpályákat is stimulálja, így lesz a Core Power valódi testi és szellemi felfrissülés számodra!

Miért válassza a Core-Power edzésmódszert?

  • Kezdőktől az élsportólókig mindenki talál benne kihívást.
  • Nem csak a felszíni nagy izmokat, hanem még akár az idegrendszered és az agyi idegpályákat is fejlesztheted.
  • Itt biztos nem fogsz unatkozni, mindig új gyakorlatok, új eszközök várnak rád. Például a BOSU tréner.
  • Magyarországon először náluk próbálhatod ki: gilda-max

Mire jó a BOSU® home egyensúly tréner?

Úgy érzed az edzés végén, hogy minden izmodat megmozgattad. Azt veszed észre, hogy nem fáj a hátad és az ízületeid, mert a mély Core izmaid is megerősödnek! Megerősíted ízületeidet körülvevő izmokat, így nem fog fájni a bokád és a térded, minimálisra csökkentheted az ilyen jellegű sérüléseket. Fejleszted az egyensúlyérzékedet és ezzel együtt a mozgás-koordinációdat. Szellemi teljesítményed is látványosan javulni fog, hiszen az instabil közegben végzett edzés hatására az agy idegrendszere is kiemelkedően fejlődik!

Érdekesség:

Tudtad , hogy a gyermekünk csecsemő korában azért fejlődik napról napra látványosan, mert a saját testünk a fej nagy tömege miatt instabil közeget biztosít számára? A fejlődés nem csak az izomzatban, hanem az agyban és az idegrendszerben is egyedülálló. Mikor felállunk ezt az instabil közeget veszítjük el. A 2-3 éves kortól használható Bosu® Ballance Tréner Home változata ezt az instabil közeget adja vissza a gyermekünknek, ezáltal a teljes testi fejlődés ismét kiemelkedő lehet.  Az instabil közegben mozgást végző gyerekek hamarabb olvasnak, jobb a testtudatuk ezáltal jobban rajzolnak, az agyi fejlődésnek köszönhetően. 

A testedzés a legjobb módszer arra, hogy egészségesek maradjunk, de hogyan dolgozhat ki egy elfoglalt ember hatékony edzéstervet?

Edzés, mozgás nélkül?

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.