Így mozogjunk hatvan év felett -videóval

Most tényleg nagyon fontos a testi és a lelki egészség szempontjából is, hogy minden nap, kortól függetlenül, rávegyük magunkat egy kis mozgásra.

Nem késő, kortól függetlenül beépíteni az életedbe minden nap egy kis mozgást. Nem számít, ha már nyugdíjas vagy, ez nem lehet akadálya egy kis sportolásnak. Sokat segít a napi rutin kialakításában is. Már az első alkalom után is érezni lehet a hatását, de hosszú távon lesz igazán fantasztikus a testnek és a léleknek is. Másképpen fog telni a napod, kezdd a tornát először 10 perccel!

Foto:123rf.com

A koleszterin-anyagcsere 40 éves kor felett, sajnos gyakran felborul. Erre a problémára  világszerte milliók szednek koleszterincsökkentő készítményeket, pedig vannak gyógyszer nélkül lehetőségek is, ennek a kockázati tényezőnek a megszelídítésére.

Mozgással csökkenthető a koleszterinszint

Az immunrendszer erősítésére nagyon nagy hatással lehet egy kis mozgás, így a szervezeted jobban ellenáll a vírusoknak betegségeknek is. Nem kicsi a tét, tegyél meg mindent saját magadért! Ülj át a fotelból egy székre és kezdheted is! Íme egy egyszerű és érthető kezdő videó!

 

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.