Gyakorlatok, hogy szuper szexi lehess!

Melyik nő ne vágyna arra, hogy rövid idő alatt szexi legyen, és még edzőterembe se kelljen ezért lemennie? Íme néhány egyszerű edzés-tipp.

A szexi külsőért érdemes küzdeni. Az otthon is könnyen elvégezhető gyakorlatok azonban nem megerőltetőek, és ha minden nap megcsinálunk belőlük párat, rövid idő alatt sokat fejlődhetünk.

Ki ne szeretne csinos lábakat, a sportos mellkast, edzett hasat? Megmutatjuk, hogyan érheted el.

Hosszú, érzéki lábak

Ezzel az edzéssel elsősorban a combok erősítése a cél. Feküdjünk a hátunkra, lábunkat nyújtsuk ki a levegőbe, talpunk ujjai a mennyezet felé mutassanak. Csináljunk keresztező mozdulatokat először a jobb, majd a bal lábunkkal, majd mindkettővel. Ismételjük meg a gyakorlatot 16-szor. A comb külső és belső felét is erősítjük ezzel. Az edzéssel hosszabb, vékonyabb hatású lesz a lábunk.

Edzett mellkas

Egy sportos, jó kiállású mellkas nagyon szép látvány. Ereszkedjünk fekvőtámasz-pozícióba, feküdjünk a hasunkra, majd emeljük fel a testünket az alkarunkra és ujjainkra támaszkodva, rájuk helyezve a súlyt. Húzzuk a jobb térdünket a mellkasunkhoz, majd engedjünk vissza a lábat a kiinduló helyzetbe – ezt követően a bal térdünkkel is csináljunk meg ugyanezt a mozdulatot. Váltogassuk a lábat és végezzük el a gyakorlatot 8-szor. Ez az edzés típus az egész testet erősíti, de különösen a mellkast teszi edzetté és feszessé. A karokról nem is beszélve. Ha arra gondolunk, milyen előnyösen mutat majd rajtunk egy feszes kis top, érdemes belehúzni az edzésbe!

Szép has

A hagyományos felülések sokak számára igen kényelmetlenek, és hajlamosak vagyunk megerőltetni magunkat. Használjuk inkább ezt: feküdjünk hátunkra, lapuljunk a földre, hajlítsuk be a térdünket. Karunkat tegyük a lábunk közé, majd a húzóerő segítségével üljünk fel lassan, majd engedjük vissza magunkat. 16-szor ismételjük meg.

ferde hasizom 2

A farizmok erősítésére is létezik egy egyszerű és hatékony edzés, mellyel szép, kerek popsit varázsolhatunk magunknak. Feküdjünk hátunkra, hajlítsuk be a térdünket. Karunkat emeljük a fejünk fölé, emeljük ki a medencénket, le és fel, alaposan megdolgoztatva ezzel a farizmokat is. Ismételjük meg a gyakorlatot 16-szor, az utolsó próbáljuk 30 másodpercig kitartani.Csinos fenék

Mindent erősítő gyakorlat

Az egész testet sportossá teszi, feszesíti ez a gyakorlat. Dolgoznak a karok, a mellkas, a fenék, a lábak. Üljünk hátra úgy, hogy a fenekünk a talpunkon nyugodjon. Majd kezdjük el leengedni a fejünket, vegyünk fel macskapózt, púposítsunk, hátunk így ívet zár be. Ereszkedjünk vissza a kiindulópózba, majd ismételjük meg az edzést 16-szor.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Egy válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.