Gerincgyógyítás japán módra

A módszert a japán Hakata professzor dolgozta ki gerinctájéki fájdalmak megszüntetésére. Szerinte az SI (sacroiliacalis) ízület blokkolása az, ami a legtöbb esetben felelős a deréktájéki fájdalmakért.

Több korábbi páciense aki már gerincsérv műtéten is átesett nem múló fájdalommal fordult hozzá, és végül is ez vezetett ahhoz a felismeréshez, hogy a fájdalom eredete ehhez az ízülethez köthető.

Szinte mindenki tapasztalta már lábfejfájdalmat, amelyet az esetek többségében a nem megfelelő cipő viselése okoz.

Lehet, hogy a gerince miatt fáj a lábfeje?

 

Foto:grogota.hu

Miből áll az SI japán gerinckezelési módszer?

 • fájdalommentes kezelés
 • gerinc-, derék- és lábfájdalmak, zsibbadás esetén kiváló eredmények érhetőek el vele
 • alkalmazható gerincsérv, isiász, vagy lumbágó eredetű fájdalmak csökkentésére, megszüntetésére
 • csökkenthetjük, illetve megszüntethetjük a nyaki és háti csigolyák találkozásánál kialakulható fájdalmas púpos területet a „banyapúpot”
 • nagymértékben javíthatunk a vállak esetleges beszűkült mozgásterén, fájdalmán
 • első lépésben a keresztcsont és csípőcsont közötti ízület (sacroiliacalis) elakadását oldjuk egy finoman és precízen kivitelezett technikával majd ezt követően haladunk felfelé a teljes gerinc szakaszon
 • a kezelés kihatással van a teljes testre, a nyirokrendszerre, izomzatra és idegpályákra, ezáltal jelentősen javul a nyak, a vállak, a hát, a derék és csípő, illetve a lábak mozgástartománya, csökken a fájdalom és zsibbadás érzet.

Mi a módszer lényege? A módszert lényege, hogy a már említett SI ízületet mozgatjuk, elakadását oldjuk egy finoman és precízen kivitelezett technikával. Szinte bárkinél lehet alkalmazni: gerincsérvnél, műtét után (de legalább 2 hónapot illik várni, hogy a seb begyógyuljon), kismamáknál, gyereknél, stb.
Ez nem csontkovácsolás, kezelés közben 2-3 mm-t mozdul az ízület.
Az SI ízület oldását követően a gerinc teljes szakaszán folytatjuk a kezelést egészen a koponyáig, és a hát teljes szakaszán oldjuk az elakadásokat, lazítjuk az izomzatot, csökkentjük a fájdalmat.

Itt  lehet megtalálni a lehetőséget, ha szeretnénk kipróbálni. 

Íme a videó a kezelésről:

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Egy válasz

 1. Jáger László

  no ezt kipróbálom….
  vagy nem….
  csak ennyi
  barátilag
  J.L.

  Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.