Videó – Mamahotel: nagyon sok felnőtt gyerekként él otthon

Gazdasági, társadalmi és lelki okai is vannak annak, hogy a fiatalok jelentős része szüleivel, a “mamahotel” védelmében él, ugyanakkor nehéz ebből kiszakadni.

Nem mindig a lustaság és a céltudatosság hiánya vezet oda, ha egy fiatal nem akar kirepülni a szülői házból.

A videó megtekintéséhez kattints a képre!

Forrás: Napidoktor.hu


2 hozzászólás

  1. Suzy

    A videóból nem derült ki számomra, hogy miért zavar az másokat, hogy ki kivel és hogyan él? Miért kell szóvá tenni, hogy mamahotelben él vagy sem vagy bármi mást, hogy ilyen vagy olyan. Miért is kellene mások elképzelt életét élni? Szerintem sok ember elégedetlen önmagával ezért mások életének minősítésével foglalkozik. Avagy nincs elég / jobb dolga, unalmában másokat b..tat.

    Válasz
  2. Burzsuj Gecmar Yuppie

    Hát buzikáim, adjatok a mamahoteleseknek 20 milliót lakásra (nem nem csokoládékedvezmény, meg mindenféle üzekedési hitel) és már otthon sincsenek. Tudjátok könnyen ugat az a köcsög akit beprotezsáltak a jól fizető állásába vagy épp család, haverok kitömték lóvéval. Ti hol tartanátok ha dolgozni kellett volna a lakásra valóért, vagy csak egy albérlet fenntartásáért? Mennyit is ér a tudásotok a munkátok? Garantált bérminimum, de azt is csak azért, mert törvény alapján muszáj! Na akkor ehhez tartsátok magatokat ti is meg a tolvaj alkesz krumpliorrú exkomcsi is a parlamentben. Addig pofáztok amíg ráfáztok!

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.