Öt dolog, amit nem tudtál a zűrös ikrekről!

Pár napja debütált a Disney Csatorna különleges élőszereplős vígjátéka Dove Cameron főszereplésével, aki már ismerős lehet a Mentalista sorozatból is. A szereplőket néhány kérdés erejéig elkaptuk a színfalak mögött, hogy megtudjuk, vajon mit csinálnak a forgatásokon, ha épp nem a kamerák kereszttüzében vannak. Ők pedig elárultak 5 titkot, amit biztosan nem tudtál a Liv és Maddie sorozatról!

1.       Dove Cameron sütit süt szereplőtársainak

„Ez tényleg így van”- ismeri el Dove Cameron, aki egyszerre alakítja a két főszereplőt, Liv-et és Maddie-t. – „Szabadidőmben imádok sütni és főzni, ezzel teljesen lekötöm magam. A többiek mikor megtudták, hogy mi a hobbim, könyörögtek, hogy hozzak nekik a finomságokból, szóval elkezdtem nekik sütni. Hébe-hóba hozok nekik brownie-t, de a specialitásom az áfonyás és az almás pite.”

liv es maddie022.      Joey Bragg az első számú tréfamester!

„Joey Bragg a stáb legnagyobb figurája”- árulja el nekünk Benjamin King, akit Pete szerepében láthatunk. – ”Joey hatalmas forma és mindig megtréfálja a többieket. Az előző héten az egyik húzásának pont én voltam az alanya. A forgatásra elhívtak egy vendégszereplőt, aki az egész hetet velünk töltötte, de sajnos nem emlékeztem a nevére. Halkan megkérdeztem Joey-tól, hogy mi a fickó neve, és Joey elmondta, hogy Larry. Szóval odakiáltottam a fiúnak ’Hé Larry! Szuper volt ez a hét veled!’ Aztán persze kiderült, hogy Danny a neve. Hoppá!”

3.       A világ egyik legjobb étterme

„A kaja a Liv és Maddie forgatásán mindig szuper”- meséli Benjamin King. – ”Az egyik kedvencem a pulykafasírtos szendvics volt, de szokott jönni egy ételszállító kocsi is. A minap palacsintát szolgáltak fel nekünk. A menü mindig isteni!”

4.      Benjamin nem bír megküzdeni az izzadságával

„Mi egy profi műsoron dolgozunk… Az időnk nagy részében” – mondja nevetve Joey Bragg, aki Joey-t alakítja a sorozatban. – ”De mi történik a kamerákon kívül? Nos, Ben nagyon sokat izzad a felvételeken. Egyértelműen ő a legizzadósabb ember a stábban, és ezt ő is tudja. Mindig megnehezíti a sminkes csapat munkáját!”

5.       A stábnak van egy saját kabala állatkája

„Van egy tanárunk a stúdióban, akinek van egy Elody nevű kutyája”- árulja el Joey. – ”Elody egyébként ’Melody’(Muzsika) az M betű nélkül és egyszerűen imádni való. Szeretjük, amikor körülöttünk ólálkodik, nagyon aranyos. Szeretnénk azt hinni, hogy Elody a mi kis kabala állatkánk.”

A sorozatról:

A Liv és Maddie sorozat két tinédzser mindennapjait követi, akik négy év távollét után kénytelenek újra megismerni és elfogadni egymást.Liv egy éppen befejeződött népszerű tv show sztárja, ikertestvére Maddie pedig a Wisconsin gimi egyik kitűnő tanulója, az iskolai kosárlabda csapat tehetséges játékosa és éppen növekvő népszerűségét élvezi. Egészen addig, amíg a gyönyörű Liv vissza nem tér a gimibe. A tinik amúgy sem egyszerű életét tovább bonyolítja, hogy szüleik is a suliban dolgoznak.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.