Így borotválkozz könnyen, gyorsan és egyszerűen!

Ha időt szánsz önmagad kényeztetésére, semmilyen következménye nem lesz a szőrtelenítési hadműveletednek. Bízz magadban!

Tegyél habfürdőt egy jó nagy adag, forró vízbe, kapcsolj melankolikus zenét, amit akár még énekelni is tudsz, dobáld le a ruháidat magadról, és huppanj bele a kádba! Mielőtt még becsuknád a szemed, és élvezkednél a meleg víz adta gyönyöröktől, ne feledkezz el a borotvádról!

Tedd olyan helyre, ahonnan nem csúszik le! Érezd, ahogy elzsibbadnak a testrészeid, a bőröd puha és lágy lesz, és kezdj hozzá! Az olyan felületeket érdemes először leborotválni, amelyet könnyen elérsz. Vigyázz arra, hogy az eszköz ne legyen túlságosan éles, ám tompa se!

furdo

Lehetőleg ne férfiborotvával hajtsd végre a szőrzeted eltávolítását, megérdemelsz annyit, hogy vegyél egy spéci, szinte már ránézésre is gondoskodó, gyönyörű női borotvát! Jól jegyezd meg: nem kell egy helyen háromszor-négyszer lehúzni, mert kipöttyösödhetsz!

Ha a megfelelő pengével dolgozol, szépen le fogja szedni a szőrt, csak figyelj oda magadra! Semmit sem kell elsietned! Bekened magad tusfürdővel, odafigyelés, és szinte már végeztél is a lábaddal. Jöhet a hónalj! Nyújtsd fel a kezed, tusfürdő, két húzás föntről lefele, és máris csupasz leszel!

A másik oldalon is ugyanígy! Ha rettegsz, izgulsz, hogy megvágod magad, akkor az meg is fog történni! Légy bátor, ne szorítsd magadra irdatlan erősen a borotvádat, csak lazán, semmi stressz!

borotva

Mindezen túl vagy, a harmadik lépés a szeméremszőrzet eltávolítása. Ha még sohasem szedted le, akkor vágd le a hosszát, úgy könnyebben fogja a borotva eltávolítani a maradék szőrt! Ha nincs a közeledben olló, ki ne mássz a kádból kutakodni a fürdőszobában: az ügy megoldható borotvával is!

Ülj ki a kád szélére, a forró víz már ellazított, nyomj megint a tenyeredre a tusfürdődből, kend be vele a szeméremdombod! Felfelé húzd a csíkokat! Ha nem szeretnél teljesen megszabadulni a szőrzetedtől, akkor egyesek előnyben részesítek a háromszöget, a fordított háromszöget, a csíkot, a monogramot vagy a betűt is. Ha van kedved, ezekkel a mintákkal is próbálkozhatsz!

Segít, ha szétterpesztett lábbal ülsz, jobban átlátod önmagad, de vigyázz, meg ne csússz! Ha ezzel is végeztél, engedd le a vizet, fejezd be a fürdést a szokásos módon! Törülközz meg, majd testápolóval kend be magad! Ez vezet a pöttyösödés-mentes, szőrtelen életmód felé, amelyet önfeledten élvezhetsz. Még utoljára csak annyit: a pamut bugyi biztos nem fog irritálni, aznap azt vedd fel! Sok sikert!

Forrás: