Valentin napi ajándék ötletek férfiaknak

Közeledik a Valentin napja. Ilyenkor felmerülhet, bennünk a kérdés mit vegyünk a párunknak. Lehet valami romantikus meglepetés, de lehetünk kicsit újító szelleműek és készülhetünk valami elektronikai “kütyü”-vel.

Sokféle elektronikai ajándék ötlet merülhet fel. Sorban állnak rendelkezésünkre a nagyobbnál nagyobb szórakoztató elektronikai eszközöket árusító üzletek. Egy ilyenbe betérve sok mindent lehet találni, de e cikk próbál segíteni a választásban.

Először is azt kell eldöntenünk milyen árkategóriában, kívánunk ajándékot vásárolni. Egészen olcsó, pár ezer forintos vagy akár több százezer forintos is lehet.

Az olcsóbb kategóriába tartoznak a Pen drive-ok. Ez egy nagyon hasznos és praktikus eszköz. Ma már szinte mindenki használja valamilyen formában a számítógépet, így mindenkinél felmerül az adattárolás problémája. Egy Pen drive legmeghatározóbb tulajdonsága: a tároló kapacitása. Ez 1Gb egészen 64Gb terjed. Ez bőven elegendő zenék, dokumentumok tárolására. A Pen drive előnye, hogy USB porton kapcsolódik a számítógéphez, ez a port pedig szinte minden számítógépben megtalálható. Így az adatok könnyen mozgathatóak egyik gépről a másikra.

A következő  hasznos kategória: a számítógépes egér vagy billentyűzet. Esetleg mind a kettő egyszerre egy szettben. Így még olcsóbb is. Egy közepes minőségű szett ára kb. 5000-6000 Ft. Egy jobb minőségű: 10000-15000 Ft. A vásárlásánál el kell dönteni, hogy a klasszikus vezetékes típust, vagy az újabb fajta vezeték nélkülit választjuk. Ha a klasszikus mellett döntünk, akkor is érdemes odafigyelni, hogy a csatlakozási felület itt is USB legyen, a már korábban említett előnyök miatt. Ha vezeték nélküli, akkor pedig egy kis adó egységet kell a géphez csatlakoztatni és az egeret meg a billentyűzet már vihetjük is kb. 10 méteres hatótávban bárhová.

szex, szerelem

A következő  ajándék lehetőség az elektromos borotva. Szintén egy hasznos és praktikus ajándék, hiszen minden férfinek kell borotválkoznia. Itt is elég bőséges választék van. Az egészen alap modellek már 3000-4000 Ft-tól kaphatóak. Ezek csak hálózatról működnek és víz nem érheti őket. A kicsit drágább modellek már 5000-10000 Ft-ig terjednek árban. Ezek többnyire saját akkumulátorral rendelkeznek. A prémium kategória 50000 Ft-  körül kapható. Ezekkel már együtt is fürödhetünk. Van bennük gyors töltés funkció is.

Ott vannak a klasszikus ajándék ötletek is. Egy régen CD vagy DVD is nagyszerű  ajándék lehet. De már itt is itt van az új technológia a BLUE-RAY lemez. Ez hasonló a DVD-hez, csak nagyobb a kapacitása így a lejátszott film sokkal jobb minőségű. Persze ehhez egy megfelelő lejátszó illetve LCD tévé is kell.

És a végére még remek (bár nem a legolcsóbb) ajándék ötlet. A GPS készülék. Ez persze főleg azoknak jön, jól akik rendelkeznek, vagy sokat túráznak. Itt elég nagy a szórás árakat tekintve. Természetesen itt is az ár növekedése a szolgáltatások mennyiségével van egyenes arányban. A legfontosabb dolog, amit vásárláskor érdemes ellenőrizni az a térkép szoftverfrissítési lehetősége.

Ez ugye azért fontos, mert elég sok út épül vagy változik forgalmi rend és ezeknek a frissítése nagyon fontos. Amit még érdemes szintén a készülék kiválasztásakor figyelembe venni: az a kijelző mérte, ami ugye minél nagyobb annál jobban látható vezetés közben. Valamint nem árt, ha a készülék autós tartója alaptartozék.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.