Lássuk az oroszlánbarlangot!

Az Oroszlánokról köztudott, hogy imádják a pompát, a luxust, a nívót – egy szóval szeretik a jóllétet. Életük egyik területén biztosan a legszínvonalasabb dolgokat művelik, szerzik be, gyűjtik, alkalmazzák – attól függően, hogy mivel foglalkoznak.

Egy oroszlán otthona

Nőként imádják a különleges, elegáns lakberendezési tárgyakat, a pazar dizájner holmikat és kiegészítőket. Férfiként is boldogok extrákkal felszerelt autójukkal, egyedi belső tervezésű lakásukban.

catellan

Cattelan Italia Dylan Bed

Berendezési tárgyaik, ízlésük, étkezési szokásaik, barátaik megválasztása az összes jegy szülötte közül talán őket jellemzik legpontosabban.

Cattelan Italia Marshall bed

Cattelan Italia Marshall bed

Az oroszlánok otthona olykor egy buja sziget: meleg fények, puha, lágy takarók, plédek, brokátfüggönyök. Ha a modernebb stílust képviseli az illető, akkor organza, muszlin, színes selymek találhatók meg drapériaként a lakásban.

Nappali berendezés -Olasz design

Nappali berendezés -Olasz design

Szeretik a jaguár- és a tigrismintát, kígyóbőrt, de ízlésesen alkalmazzák – keveset, a megfelelő helyen. Fenyőbútort nem nagyon találunk a szobájukban, vengét, cseresznyét, tölgyet, égert annál inkább, de ezeket is leginkább pácolva.

Sharp Catellan fotel

Sharp Catellan fotel

Otthonuk olyan, mintha egy mesebeli boltba léptünk volna be, érdekes fotelek, értékes bútorok, izgalmas kialakítású lámpák, többféle díszpárna, vázák, festmények és egyedi apróságok: amit kedvelnek, vagy épp utazásaik során felfedezett, és megvásárolt különleges tárgyak.

Romantikus Catellan hálószoba

Romantikus Catellan hálószoba

Kedvenc tárgyai:

  • ékszerek, különleges karórák, ékkövek, értékes képek, szobrok, szőnyegek

Ideális lakóhely

  • közel a városhoz, de nyugodt helyen

Forrás: https://napidoktor.hu/index