Lakberendezési bakik

Egy jól berendezett lakás kellemes hangulatot áraszt, és minden ott tartózkodó embert megnyugtat.

Lakberendezési tanács profitól

Vannak olyan önjelölt „lakberendezők”, akik össze-vissza vásárolnak, és mindent a lakásukba akarnak tudni, ami nekik tetszik. Bemutatjuk, hogy a leghíresebb lakberendezők milyen hibákat vélnek a legsúlyosabb vétségnek.

Roderick N. Shade, New York egyik leghíresebb lakberendezője szerint az első hibát ott követik el az emberek, hogy nem fogadnak lakberendezőt, a másodikat pedig ott, hogy minden bútort egy helyen, egy lakberendezési áruházban akarnak beszerezni.

Az első hibát betudhatjuk az üzleti felfogásnak, hiszen nagyon sok jó ízlésű ember vanés nem mindenkinek van szüksége lakberendezőre az otthona megteremtéséhez. A második ok már érthetőbb. Roderick szerint a lakás tárgyainak, bútorainak egy üzletből való beszerzése soha nem jó döntés – az így berendezett lakások mindegyike úgy fog kinézni, mint egy reklám katalógusból kivágott kép. Szerinte, az ember nézzen körül több helyen, de mielőtt bármit is választana, kérje ki egy profi segítségét.

tulzsufolt_lakas

Craig M. Wright, a Los Angeles-i lakberendezési mogul többször találkozott már olyan klienssel, aki későn szólt neki.” Olyankor fogadni enteriőr tervezőt, amikor a ház építészeti tervei készen vannak már rég késő! A lakberendezőnek már a tervezési fázisban be kell kapcsolódnia a projektbe, ha élhető és személyre szabott otthont szeretne a megbízó.” – mondta. Ha lakható otthont szeretne ön is, idejében szóljon egy lakberendezőnek!

Scott Snyder, a Palm Beach-i lakberendezés kiskirálya szerint a legfontosabb a bizalom. Nem lehet valakit az olcsósága vagy éppen a drágasága miatt megbízni a lakása dekorálására.  „Az ilyen döntés később mindig súlyosan megbosszulja magát.” – tanácsolja Scott. Nézze meg a lakberendező referenciáit, és aki szimpatikus önnek, csak azt bízza meg. Nem éri meg egy olyan embert választani, aki teljesen másmilyen stílusban dolgozik, mint az ön elképzelése, csak azért mert olcsóbban vállalja a munkát, mint az önnek szimpatikus lakberendező.

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.