Könyvespolc kartonból

A kör alakú könyvespolc rendszereket senkinek nem kell bemutatni, de egy új megoldás új megvilágításba helyezte őket. Íme a kartonok új élete!

A környezettudatosság, az újrahasznosítások korát éljük, ezzel nincs is semmilyen probléma. A designerek, bútortervezők arra törekednek, hogy az általuk kreált bútordarabok a lehető legkisebb károsanyag-kibocsátással kerüljenek ki a mesteremberek kezei közül.

pinta-bookshelves-o

 

Egyre több vásárló pedig tudatosan keresi az olyan tárgyakat, amelyekkel a legkevesebbet ártanak Földünknek. A kör alakú könyvespolc nem számít újdonságnak, de az erős kartonból (gipszkarton) készült változata már igen. A kartonból készült könyvtároló rendszer szép is, praktikus is és nagyon olcsó. Kell ennél több? Ha ide vesszük a környezettudatosságot, akkor máris felkerülhet a kívánságlistára.

guiomar_polc

A különféle színekre festhető, díszíthető bútordarabot Eric Guiomar tervezte meg. Bátran kijelenthetjük, hogy az egyes darabok bátran megállnák helyüket bármelyik design-bútor kiállításon is. A férfi először ülőalkalmatosság készítésére is alkalmas anyagokat keresett, de végül ez a polcrendszer lett az eredmény.

 

Guiomar egyelőre csak saját használatra tervezte meg a polcokat, de az ötlet annyira remek és egyszerű a kivitelezése, hogy hamarosan biztosan üzletet csinál belőle valaki. Az alkotásokról máris ódákat zengnek a DIY- és egyéb lakberendezési oldalak. A felhasznált anyagok egyszerűsége, a kartonban rejlő lehetőségek lenyűgözőek, egy új irányzat kezdődik? Mi benne vagyunk!

 

Forrás: https://napidoktor.hu/index