Képgaléria – Ötletes táblafesték

Ha többfunkciós festékre vágyunk, nem kell tovább keresnünk. A táblafestékkel nemcsak mutatós dolgokat alkothatunk, hanem krétával írhatunk is arra, amit lefestettünk.

Táblafesték dekorációhoz

Ideális megoldás azok számára, akik természetes megjelenésű, de egyedi, ötletes tárgyakat szeretnének otthonukba. Például olyan kaspót, amely, amellett, hogy mutatós külsőt kölcsönöz neki a festék, még a növény nevét is tartalmazza.

Ha szeretnénk jelezni például, melyik kaspóba milyen fűszernövényt ültettünk, a táblafesték ideális megoldás, mely cseppet sem ront a kaspó külsején, sőt! Kissé rusztikussá és mutatóssá varázsolja.

De miről is van szó? Az akrilbázisú táblafesték kerámiára, kartonra, fára, fémre is használható. Egy flakon festék körülbelül 0,75 négyzetméterre elég, és nagyjából 24 órát kell száradnia. Száradás után le lehet mosni, és már írhatunk is rá krétával.

A kaspón csinosan fog mutatni a szép betűkkel felírt rozmaring, oregánó vagy bazsalikom felirat…

Befesthetjük a táblafestékkel a kaspó egészét, vagy alsó részét a pereme alatt, de akár kis alakzatokat is festhetünk rá, amibe belekerül a felirat. Legyünk kreatívak!

A táblafesték több szép árnyalatban kapható: fekete, borvörös, sötétkék, sötétzöld – és persze van kifejezetten rá való táblakréta is. Megfizethető és ötletes dekoráció.

A táblafesték flakonjának ára 1.290 forint. A táblakréta szintén kapható fehérben vagy vegyes összeállításban – mely tartalmaz sárga, rózsaszín, lila, világoszöld krétát is – és csomagja kb. 450 forintos áron kapható. Számos színpárosítás előállítható tehát.

A táblafesték és a kréta a legtöbb hobbi- és kreatív boltban beszerezhető.  Kellemes kreatívkodást!

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.