Az otthon illatai és díszei

Az otthon mindannyiunk számára a béke és a harmónia szigete, amely rengeteg finom, apró részletből tevődik össze. Az anyagok, a fények, a színek és az illatok mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy otthonunkat melegséggel töltsük meg.

Az illatok meghatározó szerepet játszanak az otthonról alkotott képünkben, hiszen ki ne tudná pontosan, milyen is az otthon illata.

De miért érnénk be egyetlen illattal?

A megújult AirWick® Freshmatic segítségével az otthonod minden szegletének megfelelő illatot találhatsz, a bejárati ajtótól egészen a hálószobáig.

AirWickAz AirWick® Freshmatic négy különleges téli illatkombinációval kényeztet, mint például a Borostyán Mandarin Ragyogás, a kibővült készülék színválasztéknak köszönhetően pedig lakásunk minden helyiségéhez illő színt választhatunk. Az exkluzív lila és az elegáns fekete készülék garantáltan csodás kiegészítője lehet a nappalinak vagy akár a hálószobának, míg a letisztult fehér és kőhatású készülék a fürdőszoba és a konyha nélkülözhetetlen elemévé válhat.

Az AirWick® Freshmatic melengető téli illataival az ünnep hangulatát is könnyedén otthonunkba varázsolhatjuk. A Borostyán Mandarin Ragyogás az ünnepi készülődés nélkülözhetetlen illatkombinációja, mellyel teljessé válik a téli varázslat. A Rubinvörös Alma és a Bíbor Fagyos Szeder egész télen gyümölcsös illatélményekkel ajándékoz meg minket, míg a Selymes Vanília Virág igazi kényeztetés a fagyos hidegben.

Az AirWick® Freshmatic készülék új illatokban és színekben elérhető a nagyobb drogériákban és hipermarketekben.

Ajánlott fogyasztói árak*:

AirWick Freshmatic készülék: 1,999 Ft AirWick Freshmatic utántöltő: 1,599 Ft

AirWick Freshmatic készülék és utántöltő az alábbi 7 illatban érhető el:

  • Bíbor Fagyos Szeder
  • Borostyán Mandarin Ragyogás
  • Fehér Virágok
  • Friss Ruha és Fehér Levendula
  • Magnólia & Cseresznyevirág
  • Rubinvörös Alma
  • Selymes Vanília Virág

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.