Szétszakadt Majka családja – A COVID

Egy éve komoly harcot vívott Majka és a családja, a COVID leterítette őket, a rappernél súlyos szövődmények jelentkeztek. Most sajnos újra meg kell küzdeniük a vírussal.

Majoros Hajnalka Instagram posztjában tudatta a világgal, hogy az óév utolsó, illetve az új év első napjait külön kell töltenie a családjától, mert újra COVID-os lett.

“Igen, lett időm erre a posztra, és az elkövetkező napokban is lesz időm, csak épp nem úgy, ahogyan azt elterveztem, szerettem volna! Szobafogságra lettem ítélve! Egyedül vagyok egy szobában, miközben a családom tagjai itt vannak a házban! Hallom, ahogy Peti a lencsét készíti, amit persze előző este beáztatott. A fiúk társasoznak, filmet néznek! Arti ugatja a szomszédokat, ellenben a petárda durrogtatása hidegen hagyja! Szerencsére” – írta Majka felesége.

“Reméltem, hogy többet nem találkozunk, mivel akkor keményen megküzdöttünk, és az oltásokkal is felvettük a harcot ellened! Te mégis itt vagy, és bár margódra legyen írva, most nem vagy annyira kemény legény, és eddig a kis családom többi tagját is békén hagytad, mégis meg kell, hogy kérjelek szépen, alázattal, HÚZZAFRANCBA innen tőlem is” – fejezte be a kétgyerekes anyuka.

Olvasd el ezt is!

Elhunyt Damu Roland

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.