Ledöntötte a COVID a sztárt – Nem láthatja a gyerekeit

Tarol a hazai sztárvilágban a covid-járvány. Till Attila és Groovehouse Judy után most Lotfi Begi dj-producerről derült ki, hogy elkapta a koronavírust.

Begi először csak a rádióműsorát mondta le. Közösségi oldalán értesítette rajongóit, hogy betegség miatt nem tud zenélni a Rádió1 műsorában. A lemezlovas-producert ágynak döntötte a vírus, magas láza van – számol be a Blikk.

“Elég rosszul érzem magamat, a láz jön és megy, régen voltam már ennyire beteg és ilyen lázas. Szerencsére be voltam oltva, sőt, többször is, ennek köszönhetem most, hogy nem a kórházban kötöttem ki”

– mesélt az állapotáról Begi, aki hozzátette: megcsináltatta a tesztet, ami kimutatta, hogy nem az omikron variánst kapta el.

„Szerencsére pont nem voltam otthon, amikor érezni kezdtem, hogy valami nem stimmel. Így gyakorlatilag az első tünetek jelentkezésétől kezdve távol tudtam maradni a családomtól. Ez benne a legnehezebb, csak Facetime-on látom gyerekeimet, de mázlim volt, hogy meg tudtam oldani a teljes karantént egy másik lakásban, így nem vittem haza a betegséget. Biztos, ami biztos, Rékáék is csináltak egy gyorstesztet otthon, ami szerencsére negatív lett. Most szigorú ágynyugalom van, nem is tudnék nagyon mást csinálni. Valamint kaptam véroxigén mérőt is, amit rendszeresen használnom kell” – részletezte a Rádió1 lemezlovasa, majd hozzátette: úgy érzi, túl van a nehezén és kifelé jön a betegségből.

„Egy dologra jó volt ez a kényszerszünet. Mégpedig arra, hogy alaposan átgondoljam az életemet és erősebben térjek vissza, mint voltam előtte. Rengeteg tervem van, amiket mind szeretnék megvalósítani, ám ehhez minél hamarabb meg kell gyógyulnom”

– mondta a Blikknek Lotfi Begi.

Olvasd el ezt is!

Csollány Szilveszter túl későn kapott oltást – Egy hónapja küzd az életéért

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.