Djokovics beadta a berekát: mégis oltat

Djokovics, a szerb világelső teniszező úgy döntött, hogy a közeljövőben ő is felveszi a covid elleni vakcinát, így elhárul az akadálya annak, hogy valamelyik tornán ne indulhasson.

Úgy tűnik, Novak Djokovics elgondolkodott azon, ami Ausztráliában történt vele, és nem indulhatott el azon a Grand Slam-tornán, melyet korábban már kilenc alkalommal megnyert. Ráadásul az idei Australian Opent az a Rafael Nadal nyerte, aki ezzel a szerb világelsőt és Roger Federert is megelőzve megszerezte a 21. GS-trófeáját – számol be a 10perc.hu.

Fotó: 123rf.com

Miután Djokovics sosem tagadta, hogy a célja, hogy ő legyen a tenisz történelmének legeredményesebb játékosa, ám úgy ezt nem érheti el, ha nem áll be a szabálykövetők közé. Ugyanis a francia sportminiszter nemrég bejelentette, csak olyan teniszező indulhat a Roland Garroson – ahol a szerb a címvédő –, aki felvette a covid elleni vakcinát.

Nos, a The Sun megtudta Djokovics életrajzírójától, Daniel Mukschtól, hogy a világelső úgy döntött, felveszi a koronavírus elleni védőoltást, és rövidesen beadatja magának a vakcinát. Ha ez megtörténik, minden akadály elhárul az elől, hogy valamennyi versenyen pályára léphessen.

Olvasd el ezt is!

COVID – Nem kell többé a vakcina?

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.