Videó – Kialakultak a karanténbetegségek

Nem csak mentális egészségünkre vannak hatással a korlátozások, kialakultak úgynevezett karanténbetegségek is.

Európa hat országát érintő felmérés elerményeként derült ki, hogy a különböző országok különböző kijárási korlátozásai miatt az emberek 58%-a rendelkezik valamilyen pszichés problémával. Lehet ez alvászavar, de akár pánikbetegség is. 

Dr. Rozsos István érsebész elárulta, hogy a home office bonyolult és összetett válzotást hozott az emberek életébe. Ennek egyik fontos része, hogy a mindennapos minimális mozgás is kiesett a napi rutinból, emiatt a cukorbetegek és a keringési problémákkal küzdők kerültek leginkább veszélybe. 

A videó megtekintéséhez kattints a képre!

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Egy válasz

  1. Szücs Istvánné

    80 éves vagyok, sajnos az izületi bántalmak miatt ,és a gerinc problémám miatt nem igen tudok hosszadalmasan járkálni, és még a rövid utakra is telefonnal megyek, hogy tudjak segítséget hívni, ha nem tudnék hazamenni. Állandóan szemcseppet kell használnom, ami sajnos sok egyébb mellett fulladást is okoz, főleg ha ködös, párás időre gondolok. Ehhez jön még a maszk! Borzalom! Mert az utcán sem lehet maszk nélkül lenni! Valahogy az az érzésem hogy a vírus elleni védekezés több bajt okoz mint a vírus!

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.