Szépségápolás arannyal

Az arany nemcsak a gazdagság jelképe, ragyogása a szépség kultuszával is összefügg. A több ezer éves hagyomány nyomán ma divatba jött az aranykezelés!

Az aranynak számos kedvező hatása van a bőrre, például a vízmegkötő képessége kiemelkedő, kiváló méregtelenítő és gyulladáscsökkentő.

Az elmúlt években “Aranylázként” terjedt el külföldön az igényes nők körében a 24 karátos arany kezelés. És most itt van Magyarországon is, hiszen a magyar hölgyek is megérdemlik, hogy azokat a csúcskezeléseket és krémeket használják, mint a külföldi társaik.

A 21. századi szépségápolás egyre gyakrabban használja a sok generációval korábbi, természetes alapanyagokra – például gyógynövényekre, ásványokra, féldrágakövekre, kristályokra és különböző nemesfémekre – épülő módszereket. Ma az arany a kozmetikai szalonok legcsillogóbb sztárja. Az arany több mint ezer éve ismert nemesfém, amelyet már az ókori Kínában is ismertek és széleskörűen alkalmaztak. Csodálatos regeneráló, bőrmegújító hatásával stimulálja a sejtek védekező képességét a károsító szabadgyökök ellen, feszesíti, és természetes fénnyel tölti fel az arcbőrt. A vendégek mindig szeretik az újat, a különlegeset, az exkluzív és egyedi dolgokat, amitől még szebbek lehetnek, amitől még fiatalabbnak tűnhetnek. Minden bőr más és más, ezért megtalálni mindenkinek a lehető legjobb megoldást, nem egyszerű feladat.

Vannak hölgyek Magyarországon, akik már ismerik a kezelés hatását, és azóta is csak erre esküsznek, és vannak olyan hölgyek, akiknek szinte semmilyen kezelés nem használt, de a 24 karátos Arany Kezelés elérte a hatását, és éveket fiatalodtak 2-3 használat után.

arany

Az aranynak számos kedvező hatása van a bőrre:

 • vízmegkötő képessége kiemelkedő;
 • méregtelenítő;
 • gyulladáscsökkentő, antiszeptikus;
 • stimulálja a kollagén- és elasztin termelést;
 • serkenti a bőrsejtek megújulását;
 • szabályozza az immunfolyamatokat;
 • gyorsítja az oxigén szállítását;
 • fokozza a vérkeringést;
 • támogatja a nyirokkeringést;
 • simítja a ráncokat, feszesíti a bőrt;
 • segíti a hatóanyagok bejutását a bőrbe.Az aranypakolás felrakása előtt Gamma PGA-t (poli-gamma glutaminsav) visznek a bőrre. A Gamma PGA természetes eredetű anyag, amelyet a tengeri medúzákban fedeztek fel, ma pedig a szójababból nyerik.

Ez az anyag vízzel vegyülve rendkívül kedvező tulajdonságú, nagyon jó a hidratáló képessége, és sokkal rugalmasabb, mint a kollagén. Vizes környezetben képes a tápanyagok szállítására is, ezért fokozza az aranylapocskák értékes összetevőinek bőrbe jutását.

arany kezelés

A legjobb eredmény eléréséhez négy kezelésből álló kúra javasolt. A kezelések 3-4 hetente végezhetők. Egy kezelés általában másfél-két órát vesz igénybe. Az eredmény már az első alkalommal látványos: az arc ráncai kisimulnak, a bőr selymesen puha lesz.

A bemasszírozott hatóanyagok rendkívül tartósan, akár 7-10 hónapig képesek a bőrben maradni. Akik már kipróbálták az aranykezelést, állítják, hogy a hagyományos kozmetikai pakolásokkal ellentétben az aranymaszk viselése nem jár feszítő érzéssel. Az arcbőrt kellemes melegség járja át.

Forrás: https://napidoktor.hu/


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.