Milyen hatása van a férfi intimtornának?

Hogy soha kelljen a párodtól azt hallanod: Ne most, fáradt vagyok nincs hozzá kedvem. 10 ok, amiért érdemes megtanulnod férfiként is az intim tornát!

1. Kifejezetten megnő a potenciád, a potenciád biztonsága és kontrollja. A gyakorlástól fokozódni fog a szexuális vágyad és teljesítményed.

2. A megedzett gátizmaid biztosítják a hímvessződ erekciós magasságát. Az erekciós magasságod fontos a párod intenzív hüvely orgazmusához.

3. Újra megnő az önbizalmad, az önértékelésed és a kisugárzásod. Aktiválódik a szexuális energiád, ami intenzíven ellátja a férfi szerveidet. Oldódnak a lelki feszültségeid, ami fontos szempont a munkád eredményességéhez a párkapcsolatodhoz és az önértékelésedhez. Ezáltal magabiztossá válsz.

4. Elbúcsúzhatsz a prosztata problémáktól, mert javul a prosztata funkciója és ürülése. Jobbá válik a vizeletürítésed, és a vizelet megtartási képességed.

5. Az aranyér érezhetően visszahúzódni és a végbélzáróizom szorosan tud zárni.

6. Megerősödnek a hímvessző, a végbél, a here, és a prosztata működését serkentő izmok.

7. Búcsút inthetsz a korai magömlésnek, hiszen ezekkel a gyakorlatokkal tudod szabályozni, hogy meddig tartson az aktus és mikor legyen ejakulációd.

8. A férfiasságod ellátó kapilláris érhálózat kitágul, így több tápanyag és oxigén jut ezekre, a területekre, javul gátizmok és férfi szervek vérkeringése.

9. Erős és biztonságos lesz a szél és széklettartási képességed, ezért nem fogsz váratlanul nehéz helyzetbe kerülni, ha ürítési ingered támad.

10. Fokozódik a herék hormon-, és spermatermelő funkciója. Erősödik a spermád, kilövellése, mennyisége és minősége.

testtartas Olvass több cikket az intimtornáról!

A férfi intim torna tanfolyam

A tréningemen olyan speciális gyakorlatokat tanulhatsz, amelyek intenzív hatást fejtenek ki a hímvesszőre, a prosztata alatti, here fölötti és a végbél körüli izmokra. Ezeknek az izmoknak az erejét és koordinációját fejlesztő gyakorlatok kombinációit ismerheted meg.

Megtudhatod, hogy mi jó a nőknek

Mi a férfi és női test felépítésének, működésének hasonlóságai és különbözőségei, a szexualitásunk igényei. Hogyan tudod a férfi szerveid egészségét megtartani és a férfiasságod hosszú távúon megőrizni.

Megismered azokat a gyakorlatokat, amelyek serkentik a szexuális funkciókat, növelik a hormon kiválasztást megszűntetik a székrekedést, az aranyeres panaszokat és megelőzik a here-visszértágulatból származó tüneteket. Felgyorsítják az esetleges műtét utáni felépülést. Energetizálják a férfi szerveket és a legoptimálisabb állapotba hoznak, ha mégis műtét előtt állsz.

A PC izmok (gátizmok) egy olyan terület a testünkben (nőknél és férfiaknál egyformán) aminek rendszeres edzése nagyon jelenősen felturbózza a szexuális teljesítőképességet. Ne legyél elfogult magaddal, azt gondolván már mindent tudsz, mert ezen a területen mindig lehet újat tanulni!

Ellenőrizd a jelenlegi intim fittséged egy állapotfelmérő kérdőív segítségével: KATT IDE! 

Szerző: Gottlieb Ildikó – intimtorna vezető 

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.