Millió Arany-pont: prosztata masszázs másképp

Az a férfi, aki megszereti és élvezi a prosztatamasszázst egyáltalán nem nevezhető homoszexuálisnak. Az örömszerzésnek ezt a módját gátlások nélkül bárki szabadon élvezheti!

Ha valaki gyakran élvezi a szexuális játékok ezen formáját, akkor sem kell tartania attól, hogy záróizmai lazulnak, és később sem lesznek széklettartási nehézségei. Akik megkedvelték ezen örömök átélését, gyorsabb fokozatra is kapcsolhatnak speciális segédeszközök, például análvibrátor használatával.

Ez a masszázs potencianövelésre is kiválóan alkalmas. A tapasztalt nők tudják, hogy ezzel még a legpetyhüdtebb hímvesszőt is életre lehet kelteni. Az első kétkedések után, aki kipróbálta teljesen függővé vált tőle.

Játékszerek és praktikák

Használd a kezed

Nem csak a kereséskor tesznek jó szolgálatot az ujjaid. Sőt nem is csak akkor, ha konkrétan a G-pontot izgatod. Sok férfi már attól óriási orgazmust él át, ha az ánuszát izgatod. Ha pedig azt akarod, hogy te legyél a tökéletes szerető, spékeld meg orális szexszel a fürge ujjak szakkört.

csok9

Nyelvelj

Nem új keletű felismerés, hogy a férfiak is imádják azt, ha nyalogatják őket. Viszont itt vigyázni kell, mert nagy a fertőzés veszélye, tehát fontos, hogy mind a ketten a lehető legtisztábbak legyetek. A legjobb, ha összekötitek a kellemest a hasznossal, és zuhany után kapd el a pasit.

Dugasz

Ez már igazán haladóknak való. Szex shopban rengeteg fajta olyan kis eszköz kapható, amellyel könnyen tudod összekötni a szexet a prosztata masszázzsal. Van már mindenfajta, olyan, amely kis farkincának néz ki használat közben, vagy olyan is, amely sok kis gömböcskével segít az élvezetet még nagyobbá tenni. Kísérletezzétek ki közösen, hogy számotokra melyik a legjobb.

vid4u.init(480,360,’Yxu0FQQ9yi’,null,3);

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.