Labor a praxisban

Az idei évtől a világ vezető diagnosztikai eszközeihez is hozzájuthat minden háziorvos és házi gyermekorvos – állami támogatással.

Állami támogatás világvezető diagnosztikai eszközökre

Az elmúlt évben elfogadott határozat szerint az állami támogatás kizárólag a magyar gyártmányú eszközökre vonatkozott legfeljebb 1,5 millió forint erejéig, addig a legújabb kormányrendelet (216/2011) már teret biztosít az állami támogatással megvalósuló nemzetközi eszközök igénylésének is.

Így válhatnak egy neves gyógyászati cég világvezető diagnosztikai eszközei most mind szélesebb körben a mindennapi gyógyítás hatékony eszközeivé. Ezek a csúcsminőségű, praktikus, sokrétű eszközök egyszerű használat mellett azonnali adatokat szolgáltatnak a pontos diagnózis felállításához. Az időben felállított diagnózis a gyors és hatékony gyógyítás nélkülözhetetlen része, a megelőzés alapja.

Egészségmegőrzésen a hangsúly

A neves gyógyászati cég a világ egyik vezető vállalataként az egészségvédelem elkötelezettje, és mint ilyen, innovatív eszközeivel kíván hozzájárulni a szervezet állapotának, pontos, és mihamarabbi diagnosztizálásához. A betegségek korai felismerése az egészségmegőrzés alappillére, ebben pedig élen járnak a neves gyógyászati cég modern diagnosztikai eszközei.

A háziorvosok, és házi gyermekorvosok az állami támogatás jóvoltából most olyan világvezető eszközök birtokába juthatnak, melyek új irányt adnak a gyógyításnak, ahol az egészségmegőrzés, és a betegségek időben történő kezelése veszi át a hangsúlyt, a már elhatalmasodott betegségek kezelésével szemben.

orvos38

Sikeres versenyfutás az idővel

Az innovatív diagnosztikai eszközök használata nem csak a háziorvosok számára jelent új lehetőséget. Ezek az eszközök az egészségről való gondolkodásban is új korszakot nyitnak, mely által a páciensek immár aktívan, és felelősen illeszkedhetnek a rendszerbe. A háziorvosokkal fennálló bizalmi viszonyban és az eszközök gyors útmutatásával a betegek hamarabb szembesülhetnek lappangó problémáikkal, és tehetnek önmaguk is a gyógyulásukért, még mielőtt egy-egy betegség elhatalmasodna. A gyógyulás sokszor versenyfutást jelent az idővel. Ezek az eszközök segítenek időt nyerni, esélyt adni az egészségnek!

Segítség a támogatás igénylésében és a választásban

A pályázatok rengeteg adminisztrációja, és nehézkessége sok háziorvost tart távol a próbálkozástól. Egy a praktikus internetes platform összegyűjtötte a pályázathoz szükséges összes űrlapot és nyilatkozatot, melyet személyes adatokkal kitöltve az máris benyújtható. Az oldalon megtekinthetők és kiválaszthatók a neves gyógyászati cég csúcsminőségű diagnosztikai eszközei is, melyekre a támogatás igényelhető.

A választható, összesen nyolc eszköz mindegyike a hatékony és gyors kórfelismerés szolgálatában áll. Ezek a népszerű berendezések a gyógyításhoz nélkülözhetetlen azonnali adatokkal szolgálnak a páciens aktuális állapotáról, mint: vércukor,- koleszterin,- glükóz,- triglycerid,- laktát – szintek, protrombin idő, kardinális markerek, vizelet analizáció, vérnyomás, és pulzusszám mérése, vagy a szárazkémiás kislabor-automata.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.