Küzdök a fájdalom ellen!

A legmodernebb technológia és a több ezer évre visszatekintő hagyományos módszerek ötvözetével hoz enyhülést a kínokra a Fájdalom Ambulancia. Nem véletlen, hogy Talmácsi Gábor is az ő szakértelmüket választotta.

Sportsérülések, gerincpanaszok, kopások, ritkulások, gyulladások… vég nélkül sorolhatóak azok a fájdalmas problémák, melyekre enyhülést hoznak a Dr. Magyar Mátyás ortopéd sebész, traumatológus által vezetett központban.

„Intézményünket 2003-ban azért hoztuk létre, hogy gyors és hatékony segítséget nyújthassunk pácienseinknek a fájdalommentes, szabad mozgás visszanyerésében és tartós megőrzésében. Széleskörű tapasztalattal rendelkező, fiatal szakemberekből álló csapatunk a legújabb eszközök és változatos módszerek alkalmazásával személyre szabott terápiát állít össze minden betegünk számára.” – nyilatkozta a Fájdalom Ambulancia vezető orvosa, Dr. Magyar Mátyás.

derekfajdalom9

Szakembereik magas képzettségéről talán sokat elárul, hogy világhírű sportolóink mellett teljes olimpiai csapatok is évek óta bizalommal fordulnak hozzájuk. A személyre szabott kezeléseket alapos kivizsgálás és konzultáció előzi meg, majd a fájdalom gyors enyhítése érdekében komplex terápiákat alkalmaznak. A modern fizioterápia, a gyógytorna vagy gyógymasszázs profi felhasználását az elektromágneses bioenergián alapuló ion indukciós terápia, a kíméletes vibrációs tréning, az ortopédiai panaszokra és sportsérülésekre kiváló lökéshullám terápia, a lágy lézer terápia, a Bioptron lámpa és a hidromasszázs ágy teszi teljessé.

A kezeléseket a Shaolin-iskolákig visszavezethető és a testszimmetriát helyreállító Yumeiho gyógymasszázs, a gerinc csigolyáinak gyógyítására fókuszáló kiropraktikus masszázs, vagy akár a kinesio taping néven elhíresült, a keringést támogató japán terápia egészíti ki.

A Fájdalom Ambulancia sikere a test öngyógyító képességén alapszik, amely a speciális, elismert hatékonyságú terápiáknak köszönhetően indulhat be, és ezzel olyan eredményeket érnek el, melyeket az évek óta szenvedő páciensek már nem is reméltek.

vid4u.init(480,360,’Yxu0FQQ9yi’,null,3);

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.