Gyógyuljon gyorsan!

Ficam, törés, égési sérülés… 4 hét, 6 hét, 8 hét. Ha nem engedhetünk meg magunknak ennyi pihenőt, nincs más hátra, minthogy lerövidítsük a gyógyulási időt.

Az oxigén természetes gyógyító erejével akár felére csökkenthető a lábadozási idő.A betegség mára luxussá vált. Nagyon kevesen vannak, akik egy-egy betegség esetén otthon tudnak maradni, és végig tudják pihenni az orvos által megjelölt gyógyulási időt. Legtöbbünknek betegen is helyt kell állnunk a munkahelyünkön. Vannak azonban olyan esetek, amikor ez nem megoldható. Például amikor egy szerencsétlen baleset következtében kiesünk a munkából. Legyen szó akár egy egyszerű ficamról, törésről, vagy akár valami súlyosabb balesetről. Ezekben a helyzetekben nincs más választásunk, mint pihenni és kivárni, amíg újra munkaképesek leszünk.

Márpedig ezt nem mindenki engedheti meg magának. Ilyenkor ugyanis kiesik a havi vagy akár több havi jövedelem is, ami a legtöbb családban komoly problémát jelent. Egy több hetes kieséssel kényelmetlen helyzetbe hozzunk munkaadónkat, kollégáinkat is, hiszen meg kell oldaniuk a helyettesítésünket. Márpedig kis cégek esetén 1-1 kolléga hosszabb távú kiesése és helyettesítése komoly fennakadásokat okozhat a napi munkamenetben.

t%25C3%25A9rd4

Mi lehet akkor a megoldás? Hogyan lehet felgyorsítani egy-egy ficam, húzódás, törés vagy akár seb gyógyulását?

A problémára megoldást nyújthat a hiperbár oxigénterápia, amely az oxigén természetes gyógyító hatását használja a gyógyításban. A kezelésben résztvevők 100%-os oxigént lélegeznek be a normál légköri nyomás 2,5-szörösén. Ennek hatására az oxigén a szokásosnál 15-20-szor nagyobb koncentrációban éri el a sejteket, és olyan élettani folyamatokat indít be a szervezetben, amelyek a sérült területek gyorsabb regenerációját idézik elő.

A hiperbár oxigénterápia kiválóan alkalmas izomsérülések, csonttörések, operáció utáni sérülések, és égési sérülések kezelésére, a sebek gyógyulásának felgyorsítására.

„Nemrégiben volt egy páciensünk, akinek egy ipari porszívó ledarálta 2 ujja végét. Az orvosok 6-8 hét gyógyulási időt jósoltak neki. Ennyi kiesést azonban nem engedhetett meg magának munkája és családja miatt. Az interneten keresgélve talált meg minket, és kezeléseinknek köszönhetően a fiatalember 3 hét múlva ismét munkába tudott állni” – mondta Péchy Imre, a Hiperbár Centrumot üzemeltető Baromedical Zrt. vezérigazgatója.

vid4u.init(480,360,’Yxu0FQQ9yi’,null,3);

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.