Vonzerő a vadítóan vörös fürtök mögött

Démoni, tüzes és veszélyes. Ezek a jelzők nem csak a vörösek hajszínére, de a személyiségükre is illenek.

A szenvedélyes vörös szín, a személyiségjegyekre is kihat.

Egyértelműen vonzza a tekinteteket, de ennek nem csak az élénk szín az oka, hanem a viselőjéből áradó energia is. A vörös tincsek csupán néhány embernek állnak jól, hiszen akárcsak más hajszín esetében, meghatározott érzelmek, viselkedés, ösztön és temperamentum kapcsolódik hozzá. Mik ezek pontosan?

vörös

Meghatározó jelző

A vörös színhez rengeteg jelentés kapcsolódik a termékenységtől, az éltető, de a veszélyt magában hordozó tűzön át, egészen az ördögien misztikus, megbabonázó erőig. A hajszín rányomja bélyegét a személyiségre is. A vörös haj viselőinek erőteljes temperamentuma magával ragadja az embert. Megjelenése rögtön szemet szúr, és a távozása égető hiányt hagy.

Intenzív személyiség

A szín magában hordozza a szenvedélyességet. Azok, akik festett hajszínként döntenek a vörös tincsek mellett, alaposan át kell gondolniuk a választást, mivel ez az árnyalat határozott személyiségjegyeket kíván viselőjétől. Nőnél a vadító vörös, az ördögi, ravasz jelzők, a csípősen határozott, már-már veszélyes temperamentum képét testesítik meg az ellenkező nem, és a társadalom szemében.

Ritka és jellegzetes

A természetesen vörös hajszín hazánkban ritka, de annál különlegesebb. Jellemzőjük a kreatív, fondorlatos személyiség, akik nem színesen olvadnak bele a megszokott környezetbe. A szürke hétköznapokból és unalmas viselkedésből nem csak hajszínükkel, de viselkedésükkel is gyorsan kitűnnek. Gyakran törik csínytevésen a fejüket, és vágnak bele kalandos, szokatlan dolgokba.

Veszély

A kaland és a kiismerhetetlenség vonzza az embereket. Azonban ahogy a tűz esetében is, tudni kell távolságot tartani. Az, aki túl közel merészkedik, az éltető meleg helyett, halálos sebeket szerezhet. A vörösek tehát nagyon tudnak szeretni, de ehhez olyan emberre van szükségük, aki tudja kezelni veszélyes, vad természetüket, kordában tartva a tüzet.

Forrs: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.