Várja a nyarat csupaszon!

Ha elege van a borotvás, gyantás, epilátoros, szőrtelenítő krémes igencsak kellemetlen hajcihőből, és a nyarat már selymesen sima bőrrel szeretné köszönteni, akkor ez a cikk
Önnek szól!

Bár most még mindent eltakaró tél van, nem árt, ha szem előtt tartjuk, hogy pikkpakk eljön a sokat megmutató jó idő – addigra pedig a szőröknek mindenképpen menniük kell!

Sajnos már túl régóta harcolunk a szőrszálak ellen és csak rövid távú sikereket értünk el eddig: pár nap, hét vagy a szerencsésebbnek esetleg 1 hónap.

A harc most hosszútávon 6-7 évre a mi javunkra dőlhet el, mert megérkezett a felmentő sereg, aminek a neve: tartós szőrtelenítés IPL-lel vagy lézerrel.

IPL vagy lézeres tartós szőrtelenítés?

Tartós szőrtelenítés jelenleg kétféleképpen érhető el: lézerrel vagy IPL villanófénnyel.

Mindkét eljárás azért bravúros, mert általuk tartósan, azaz évekre megszabadulhatunk a szőrszálaktól, nem csak ideiglenesen: pár nap, hét erejéig. Akik nem hisznek abban, hogy a szépségéért meg kell szenvedni, azoknak inkább az IPL kezelés javasolt, ez ugyanis nem fáj, hiszen a villanófény csak 0,5 cm-es bőrmélységig jut el. A lézer fénye viszont jóval mélyebbre hatol, ezért fájdalmas. Az IPL-es módszer azért is jobb a lézeresnél, mert gyorsabb és főként olcsóbb is.

szepsegapolas%252891%2529

4-5 hónap alatt 90%-os szőrzetcsökkenés az IPL-lel

Általában 6-10 alkalom kell ahhoz, hogy a szőrök 6-7 évig ne nőjenek vissza a kezelt területen. Mindez 100%-osan biztonságosan történik: nem sérül meg a bőr felszíne, nem gyullad be a szőrtüsző, hiszen az IPL technológia nem ártalmas a bőrfelületre vagy a szövetekre, csak a szőrszálakra hat.

Plusz jó hír, hogy IPL szőrtelenítésnél kizárólag pozitív mellékhatásokkal számolhatunk: a villanófény elhalványítja a bőrhibákat, hajszálereket, pigment- és májfoltokat.

Szalon helyett otthon

Korábban IPL tartós szőrtelenítést csak kozmetikai szalonban lehetett igénybe venni, de kinek van ideje, kedve és főleg pénze folyton szalonba rohangálni? Manapság az idő roppant kevés, épp ezért nagyon értékes. Szerencsére már léteznek otthoni használatra kifejlesztett IPL szőrtelenítő gépek, melyekkel idő, hely megkötés nélkül kezelhetjük magunkat, persze ugyanolyan hatékonysággal, csak olcsóbban, egyszerűbben és diszkrétebben, mintha azt szalonban tennénk.

Közeleg a nyár, hulljon a szőr!

Ha még így az év elején nekivágunk az IPL tartós szőrtelenítésnek, akkor a nyarat már sokkal fesztelenebbül élvezhetjük. Gondoljunk csak bele: nem kell majd azon bosszankodnunk, hogy már megint nem vehetünk fel szoknyát, vagy ujjatlan pólót, hiszen ennek már nem lesz akadálya! Így az eddigi napi vagy heti időrabló tevékenységünk helyett több időnk lesz másra!

Forrs:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.