Tavasziasítsunk – 6 trükk a tökéletes megjelenéshez

Ha a tavaszi ruhatárukat már frissítettük, a szekrényben előre pakoltuk a könnyed, levegősebb holmikat, itt az ideje a smink készletet és a hajformázó szettet is kicsit „tavasziasítani”!

Ahogyan az évszakok váltakoznak, úgy a kozmetikumainkat is érdemes időnként cserélgetnünk. A trendek ugyanis módosulnak a hónapok előrehaladtával – érdemes ezekhez igazítanunk az eszközeinket: hajhabot, hajspray-t, szemkihúzót és smink készletet…

Mi az, amit tavasszal mindenképp érdemes bevetnünk?

1.Trend

Huncut hullámok: a tökéletesen egyenes tincsek helyett ilyenkor a szexi, kócos hullámok a menők! A megnedvesített hajszálakra spricceljünk göndörítő szérumot, a haj közepétől a vége felé haladva, majd szárítsuk meg úgy, hogy a haj természetes textúráját kiemeljük. A diffúzoros hajszárító különösen nagy segítségünkre lehet. Egy loknikat tartósító spray-jel még fejezzük be a frizurát!

2.Trend

Macskaszem: a folyékony szemkihúzóval korábban is dolgozhattunk, most azonban annyi a különbség, hogy a szemhájak belső sarkáig nem kell elhúznunk a vonalat. Így hűvösebb, frissebb tekintetet kapunk.

smink1

3.Trend

Tangerin ajak: klasszikus piros rúzsunkat küldjük egy kis szünetre. Vegyünk inkább vibráló narancs árnyalatot! Eléri ugyanazt a „sokkoló” hatást, amit a vörös rúzs, mégis sokkal tavasziasabb hangulatot kölcsönöz megjelenésünknek.

4.Trend

Lila szemceruza: a határozott, nyers fekete szemceruzát hagyjuk máskorra, tavasszal a lágyabb színekkel többet érünk el. Satírozzunk el a szemek alatt egy kis lila árnyalatot inkább!

5.Trend

Csillogó bőrszín: a matt árnyalattal ilyenkor számoljunk le, a hamvas hatás sokkal tavasziasabb! Egy fényes kiemelő színnel az arccsont felett máris kész az egészen más, friss, kellemes, ragyogó bőrfelület.

6.Trend

Bóbita konty: a szigorú lófarkat hanyagoljuk, kössük inkább könnyed bóbita kontyba a tincseinket, leheletvékony hajgumival vagy szalaggal és hagyjuk kikandikálni lazán a végeket!

Forrs: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.