Szépítő-gyógyító gázmolekulák

A legújabb orvos-esztétikai kezelések gázokat állítanak épülésünk-szépülésünk szolgálatába: oxigént és széndioxidot.

Az oxigénről tudjuk, hogy a legfontosabb természetes elem életünkben. Azzal azonban már kevesebbel vagyunk tisztában, hogy erősíti az immunrendszert és méregtelenít, csökkenti a stresszt, gyulladáscsökkentő és felgyorsítja a gyógyulást. Mi több, táplálja, revitalizálja a sejteket, megelőzi az öregedést, nyugtatja a bőrt és sterilizál!
Sajnos az idő múlásával nem jut el a megfelelő mennyiségű oxigén a sejtekhez, az elégtelen oxigénellátottság következtében pedig csökken a kollagén, az elasztin és a hialuronsav termelés az epidermisz sejtekben, ami a sejtek elöregedését, ráncok kialakulását, rugalmasság elvesztését eredményezi.

Az oxigén kezelés célja a bőr ellátása megfelelő mennyiségű tiszta oxigénnel, ami lassítja a bőröregedést, egyensúlyba hozza a pH-t, helyreállítja a sejtlégzést és a perifériás keringést, és a bőr visszanyeri rugalmasságát. Az OxyXtraMed orvosi berendezés által a Royal Clinics-nél az alábbi, világújdonság szintű kezelések kerülnek bevezetésre:

Oxigén infúzió

Az oxigén infúzióval lehetővé válik az oxigénmolekuláknak, illetve a molekulák sodrásával a hatóanyagoknaka bőrszövetbe történő bejuttatása tűszúrás nélkül. A technika a nagynyomású oxigént és a nanomolekulákat egészen a dermisz legmélyebb rétegeibe juttatja. A módszer innovatív, tűfóbiás pácienseknek kiváló alternatíva.
Klinikai vizsgálatokkal támasztották alá, hogy az oxigén infúzió lehetővé teszi, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű hialuronsav, elasztikus és kollagén rost termelődjön. Emellett elősegíti új vérerek képződését, gyulladásgátló, faggyútermelést szabályozó, leállítja a szabad gyökök képződését.  Testen akár zsírbontásra és feszesítésre is alkalmas, megfelelő hatóanyagokkal kombinálva.

PropulsViso_0080A

Az oxigén infúzió hatékony kiegészítője a következő kezeléseknek: mikro-hámlasztó eljárások, dermabráziós kezelések, kémiai peelingek, CO2 lézer, plasztika, mezoterápia után (egy héttel).

Oxigén spray szórópisztoly

A hatóanyagos folyadék és oxigén keverékének spray-vel történő bőrre juttatásával kezelhető a bőrirritáció, a kipirosodás és a gyulladás, méghozzá frissítő, kellemes módon. A kezelés során tiszta oxigén és hatóanyagokban dúsított vagy desztillált víz keverékét fújják a bőrre egy speciális tartályból. Jótékony hatása különösen jól látható a kipirosodott vagy az ablatív kezelésen átesett bőrön, melyet más beavatkozásokkal az érzékenység miatt még nem lehet kezelni

Oxyneedling

Az Oxyneedling olyan módszer, mely az oxigén infúzió és a különböző méretű rollerek szinergiás hatását egyesíti. A roller (tűs kezelés) erős biostimulációt indít be, többek között kiváltja a kollagén termelés fokozódását, serkenti a növekedési faktor termelését, javul a meglévő hialuronsav minősége, erősen stimulálja a mikrokeringést. Az oxigén gyulladásgátló reakciót indukál, mely csökkenti a rollerek okozta fájdalmat, helyreállítja a károsodott szöveteket, kiegyensúlyozza a szöveti pH-t. Fontos anyagcsere stimulátor, mely újra aktiválja a helyes szöveti funkciókat. A tűszúrások közben a bőr felszínére fújt oxigén kellemes és frissítő érzetet is nyújt, mint a nyári szellő.

PropulsCorpo_0034

Oxigén inhaláció
Míg a páciens relaxál és pihen, levegő és magas tisztaságú oxigén keverékét lélegzi be egy maszk segítségével, meghatározott időn keresztül.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.