Smink nélkül, gyönyörűen!

Néha, mi lányok túl kényelmesek vagyunk és nem sminkelünk, ha emberek közé megyünk, azt viszont nem engedhetjük meg magunknak, hogy ilyenkor rosszul nézzünk ki.

Az alábbi néhány praktikus tanács segítségével álomkülsőd lehet, akár smink nélkül is! Azt mindenki tudja, hogy a smink károsítja az arcbőrt. Természetesen, a szépen sminkelt arc vonzó, viszont hosszú távon az erős festékek ott hagyják nyomaikat a bőrünkön.

A színésznők gyönyörűek a képernyőn, a mozivásznon és a magazinokban, de smink nélkül a legtöbbjüknek fáradt, petyhüdt a bőre és jóval idősebbnek látszanak koruknál. Nem valószínű, hogy 50 évesnek szeretnél kinézni, amikor valójában csak 30 vagy.

Ugyanakkor minden nő arra vágyik, hogy vonzza a férfi tekinteteket, és ennek érdekében igyekszik bőrhibáit eltakarni. Ez tehát az örök dilemma, választani a vonzó külső és a korán öregedő arcbőr között, pedig van megoldás: smink nélkül is elvarázsolhatod környezetedet! A szép és ápolt arcbőr titka a természetes módszerek alkalmazásában rejlik.

Sokan gondolják az asszonyok és lányok között, hogy a jó külső biztosítéka a smink, pedig a valóságban a természetes szépség és a természetes színek azok, amelyek vonzóvá tesznek mások szemében. Aki megfogadja a következő tanácsokat, minden bizonnyal bókok özönében sütkérezhet majd!

A csodálatos víz!

Víz nélkül nincs élet! Ez a bőrünkre is vonatkozik. Aki naponta sok vizet iszik, annak arcbőre fiatal és ragyogó marad. A víz kimossa a méreganyagokat a szervezetből, ezáltal frissen tartja az arcbőrt. Alapozó használata nélkül is üde, ápolt külsővel hódíthatsz, és még csak nem is kerül pénzbe!

viz38

A szépítő alvás!

Nyolcórai nyugodt alvás az egészséges arcbőr biztosítéka. Az esetleges sötét karikák a szemek alatt, és a puffadt szemhéj ennek hiányát jelzi. Persze ilyenkor kénytelen vagy a sminkeléshez folyamodni, hogy elrejtsd őket, a legkevesebb nyolcórai alvás viszont feleslegessé teszi az arc kisminkelését.

Hideg víz

Korán reggel fogmosás után mosd meg hideg vízzel az arcodat és a szemeidet, de ezt megteheted napközben is, ha időd engedi a munkahelyeden vagy bárhol máshol! Az eredmény azonnali, mert üde és feszes arcbőröd cseppet sem mutatja majd az esti fáradtság jeleit.

Bőrradír

Egy másik bevált tipp az arcbőr frissen tartására a bőrradírozás. Arclemosó segítségével tisztítsd meg alaposan az arcod, majd alkalmazd a bőrradírt! Eltávolítja az elhalt hámsejteket, élénkíti a vérkeringést, ezáltal ragyogóvá varázsolja az arcbőrt. A bőrradírozás megnyitja a pórusokat is, így a bőr egészséges lélegzését is biztosítja.

Fényvédő krém

Akár sminkelsz, akár nem, a fényvédő krém használata elengedhetetlen, főleg nyáron, amikor nagyon erős a napsugárzás. A növényi alapanyagú fényvédő megvédi az arcbőrt a napsugarak káros hatásaitól, és megakadályozza a korai ráncosodást.

kenocs1

Jól formázott szemöldök

Ne hagyd, hogy a rosszul és egyenetlenül kiszedett szemöldök elrontsa az üde, szép arcbőr keltette hatást! Győződj meg arról, hogy szemöldököd alakja tökéletes, s egyetlen felesleges szőrszál sem csúfítja azt el! A jól formázott szemöldök alatt nagyobbnak tűnik a szem, de a szempillák karbantartása is hozzájárul a sminkelés feleslegességéhez.

A jó frizura

Egy jó frizura csodákat tehet! Kialakításához nem kell egyéb csak egy olyan hajvágás, amely illik az arc sajátosságaihoz, s az összhatás garantált!

Ápolt ajkak

Az ajkak, még rúzs nélkül is, meghatározzák az arc egyéni jellegét. A száraz, repedezett ajkak nem előnyösek a külső szempontjából, ezért ajánlatos hidratálni őket! A puha és rugalmas ajak viszont a vonzó megjelenés egyik biztosítéka, egy kevés szájfény pedig még jobban tökéletesíti az összképet.

sminkel%25C3%25A9s3

Rendszeresen ápold arcbőröd!

A fáradtság nem lehet ürügy az arcápolás elhanyagolására! Ha naponta törődsz arcbőröd karbantartásával, az smink nélkül is mindig csúcsformában lesz! Fontos a hidratáló vagy az egyéb természetes alapanyagú arckrémek rendszeres használata. Győződj meg arról, hogy az arckrém csak növényi eredetű összetevőket tartalmaz! Ajánlott a hetente egyszeri arckezelés is.

Testmozgás és egészséges étrend

Ez egy nagyon fontos előfeltétele a smink nélküli álomkülsőnek! A napi testmozgás nem csak a szervezet egészségét őrzi meg, hanem ragyogó, szép bőrrel is megajándékoz! A bőrbarát étrend sok friss zöldséget és gyümölcsöt tartalmaz.

Aki egészségesen táplálkozik, annak arcbőre is egészséges, üde lesz. Meggyőztünk, hogy nincs szükség drága smink-készletre? Természetes módszerekkel is elérhető, hogy az arcbőr mindig ápolt és egészséges maradjon. Érdemes kipróbálni, mert így akár smink nélkül is nyugodtan mutatkozhatsz bárki előtt, nem szükséges sminkkel állandóan eltakarni arcodat!

vid4u.init(450,337,’Yxu0FQQ9yi’,null,3);

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.