Ráncsimítás felsőfokon

Hogy mi mástól simulhatnánk ki jobban, mint egy wellness hétvégétől? Egy csúcstechnológiás ráncfeltöltő kezeléssel kombinált wellness hétvégétől!

A Danubius hévízi Aqua szállodájába megérkezett az Age Attraction Meso Laser készülék, mellyel tű nélküli meso laser és CW lézeres hialuronsavas arcfeltöltések végezhetők.  Ezek noninvazív orvos-esztétikai beavatkozásokhoz hasonló hatékonyságú, fájdalommentes kezelések, melyek évekkel fiatalabb megjelenést eredményeznek. Azonnali látványos eredményt biztosítanak, gyógyulási idő nélkül!

A legújabb tudományos kutatások vívmányait kamatoztató 5 vadonatúj kezelés látványos javulást nyújt megereszkedett bőr, kisebb ráncok, szarkalábak, dohányzó ráncok esetében, de kitűnően alkalmazhatók aknés, rozaceás, érzékeny bőrre jellemző problémákra is.

_MG_6784_2

Az egyedülállóan hatékony hialuronsavas arcfeltöltéstől a bőr azonnal látványosan feltöltődik. A kezeléssel elért erőteljes hatás rendkívül tartós. Már egyetlen komplex kezelés évekkel fiatalabb megjelenést ad, hosszantartó eredménnyel!

A géppel végzett csúcstechnológiás kezelések után a kezelt területek hatóanyag felvételi képessége jelentősen megnő, így a kozmetikumok hatóanyagai nagy intenzitással képesek beépülni a bőrbe. Emiatt a kezelést követő időszakban otthoni ápolásra érdemes azokat a professzionális termékeket használni a bőrre, amelyeket a kezelés során alkalmaz a kozmetikus.

A leghatékonyabb feltöltő kezelés egy wellness pihenéssel összekötve csomagban is igénybe vehető all inclusive ellátással, spa és fitness terem használattal, ajándék kuponnal, így kellemes pihenés közben szabadulhatunk meg ráncainktól.

Forrás: https://napidoktor.hu/