Nyakfeszesítés műtét nélkül

Nehéz kérdés, hogy hogyan tüntethetőek el a kor jelei az olyan kényes helyeken, mint a nyak, főleg, ha a műtét sem opció!

A nyak szépsége érdekében

Számtalan szerrel védekezhetünk a korral öregedő, feszességét elvesztő bőr kialakulása ellen. A nemre, bőrtípusra és napszakra való tekintettel szerezhetjük be a különböző szépségápolási termékeket, azonban ezek elsősorban az arcbőr egyes területeire használhatóak.

Ez viszont nem feltétlenül elégséges megoldás, ha a fiatalos bőrünket akarjuk megőrizni, mivel a nyak körüli ráncok könnyen elárulják az igazat. Csak a plasztikai műtét segíthet? Szerencsére nem! Nézzük a listát; mi marad a szike helyett?

nyak

Regenerálás

Bár alapvetően kevesebb, speciálisan a nyak környékére kifejlesztett készítmény közül válogathatunk a kozmetikai cégek kínálatait szemlélve, nem árt tudni, hogy a hidratálás és a bőr nedvességtartalmának megőrzése alapvető szempont. Tehát fontos időben elkezdeni a nyak bőrének ápolását, ezzel megelőzve a későbbi problémákat, és a még drágább szerek beszerzését!

A botox biztos siker!

Az öregedés kényes kérdés, főleg a nők számára, ezért a ráncok eltüntetésére különböző kezeléseknek hajlandóak alávetni magunkat. A botox injekciók vezetik a sort a szépségiparban. A nyak bőrén meghúzódó vastagabb ráncok csökkentése 4-6 hónapra eredményeznek fiatalosabb külsőt, az injekciós kúrát követően.

Nyaktorna

A feszes bőr megőrzése nem csak drága készítményekkel és kezelésekkel lehetséges! Remek megoldás, ha rendszeresen végzünk nyaki tornát! Minél előbb kezdjük el tornáztatni a nyakunkat, annál kevesebbet kell hasonló termékekre költenünk! Az egyszerű mozdulatok segítségével hosszan megőrizhetjük a nyakizmok erejét, így meggátolva, hogy a bőrünk meglazuljon.

Smink

A sminkelésnél mindig fontos figyelembe venni az illető korát! Ahogy a fiataloknak sem áll jól minden, épp úgy az időseknek is elengedhetetlen a felvitt sminket a bőr állapotával összeegyeztetni. A megfelelő színek kiválasztása mellett, még hatásosabb megoldás, ha a hangsúlyt az erőteljesebben sminkkelt szem kapja a nyak helyett.

noi-nyak

Kiegészítők

A kor kérdése a kiegészítőkre is vonatkozik. Bizonyos színek, és anyagok, beleértve a kiegészítők méreteit, már nem válnak az idősebb korosztály előnyére, főként azért, mert így még nagyobb szerepet kap a nyak a megjelenésénél. Ehelyett válaszunk szolid megoldásokat: a vastag láncok helyett a hosszan lógó medálokat, és vékonyabb darabokat keressük!

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.