Nyakatekert megoldások szikével

Zsírleszívás, ránctalanítás és feszesítés a nyak területén, így órák alatt éveket fiatalodhatunk!

Minden nő szeretné letagadni a korát: hogy ez könnyebben menjen, egyre többen kérik a plasztikai sebészek segítségét. A kor előrehaladtával a jól ismert szem körüli ráncok, és az öregedő arcbőr mellett a nyak környéke is kiabálja a hölgyek korát, ez ellen pedig tenni kell! Egyik biztos módja a fiatalosan feszes bőr visszanyerésének a plasztikai műtét.

Az eljárás

A nyakplasztika célja a feszesítés, és a felesleges bőr eltávolítása műtéti beavatkozás segítségével. Az eljárás során, amennyiben szükséges, zsírleszívás is segítheti a megfelelő eredmény elérését. Azáltal, hogy a nyak ismét visszanyeri feszes, ránctalan, vékony vonalát, több évet tagadhat le korából a páciens.

orvos39

A műtét menete

Az esztétikai beavatkozás több órát vesz igényben. Ez elsősorban a páciens állapotától, és az eljárás összetettségétől függ. Az altatásban végzett műtétet követően, néhány órás megfigyelés történik. Ha a betegnél nem jelentkezik különösebb fájdalom és nem alakul ki szokatlan tünet, a szorítókötés felhelyezésével elhagyhatja a korházat, a teljes gyógyulásig azonban kontrollvizsgálatokra és hetekre van szükség.

Veszélyesség

Akárcsak bármely más plasztikai műtét esetében, a szövődmények kialakulásának veszélyével ebben az esetben is számolnia kell a páciensnek. Az eljárás utáni bevérzés, gyulladás kialakulása a leggyakoribb szövődménye a nyakplasztikán átesett pácienseknek. Ezekre azonban a folyamatosan fejlődő eljárásnak köszönhetően, egyre minimálisabb az esélye.

Forrs:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.