Milyen a testtípusod?

Érdemes odafigyelni arra, melyik testtípushoz tartozunk, mert könnyebben tudjuk eldönteni és tudatosan használni a ruhadarabokat a tökéletes megjelenésünk érdekében. 

Testtípus – mi adatott?

Két angol divatszakember különféle típusokba sorolta a nők testalkatát, és ennek megfelelően öltözködési tanácsokat is adtak, hogy ki-ki a legjobb arcát mutathassa a munkahelyén, fontos megbeszéléseken vagy épp az állásinterjúkon. Példának egy-egy sztárt is megemlítettek az egyes típusoknál, így azokat tévedhetetlenül beazonosíthatjuk!

,,Nyalóka

Hosszú lábak, keskeny csípő és vékony derék jellemző erre a típusra, ami öltözködés szempontjából az egyik legszerencsésebb, mert szinte minden jól áll neki: a szűk és a bővebb fazonú pólók, blúzok, tunikák, a bolerók, a rövid szabású kardigánok és a kötött holmik is. A hírességek közül Uma Thurman ékes példája a nyalóka-típusnak.

uma_thurman640

,,Harang”

Keskeny vállak, aprócska mellek, szélesebb csípő és nőiesen kerek fenék jellemzi ezt a típust, mint amilyen például Hillary Clinton. A bő fazonú szoknyák és nadrágok állnak jól neki, a felsők közül pedig azok, amik gallérosak vagy kapucnisak. Előnye, hogy sportosan is elegáns lehet, amikor pedig kiöltözik, mindig csempészhet egy csipetnyi lazaságot az összeállításába.

HillaryClinton

,,Fagyitölcsér”

Széles váll, formás mellek és csinos, vékony lábak jellemzik e típus képviselőit, akik közül az egyik leghíresebb a szőke szépség, Cameron Diaz. A szivarnadrág és a rakott szoknya kifejezetten ajánlott viselet, a répanadrág azonban kerülendő! Ruhák és felsők közül részesítsd előnyben azokat, amik kihangsúlyozzák a kebleidet, és egyenes szabásúak!

cameron

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.