Miért kell a kézplasztika?

A kézplasztika képes kezelni azokat a betegségeket, melyek fájdalmat okoznak, gyengítik a kezet, annak működését és rugalmasságát a csukló és az ujjak területén.

Ha a kezed bármilyen módon elgyengült, a kézplasztika javíthat az állapotodon.

A kézplasztika képes kezelni azokat a betegségeket, melyek fájdalmat okoznak, gyengítik a kezet, annak működését és rugalmasságát a csukló és az ujjak területén. A plasztika célja, hogy a sérült kezet közel normális működésre bírják, vagy korrigálják a születési rendellenességeket.

A kézplasztika az alábbiakat képes kezelni:

Csuklótáji alagút szindróma – a középső idegre vagy csuklóra kifejtett nyomás okozza. Érezhetsz fájdalmat, bizsergő érzést, az ujjak zsibbadtságát, gyengeséget. A csuklótáji szindróma együtt járhat az alábbiakkal: ismétlődő mozdulatok, folyadék visszatartás a terhesség alatt, idegsérülés a csuklótáji alagútban vagy a rheumatoid arthritis.

kezek2

Rheumatoid arthritis (sokízületi gyulladás) – krónikus betegség, mely bármely ízület gyulladását okozhatja. Kéz esetén eltorzíthatja az ujjakat, és a mozgást fájdalmassá teheti.

Dupuytren kontaktúra – olyan rendellenesség, mely sűrű, hegszerű sebeket okoz a tenyértől, akár egészen az ujjakig. Korlátolt mozgást, és az ujjak abnormális elhajlását okozhatja.

plasztika8 Tudj meg többet a plasztikai műtétekről!

Megfelelő számomra?

A kézplasztika egyénre szabott procedúra, mely végrehajtható bármilyen korban.

Megfelelő választás lehet számodra, ha:

  • nincs más orvosi problémád vagy betegséged, mely lassíthatja a gyógyulást.
  • nem dohányzol.
  • pozitív kilátásokkal és reális célokkal vágsz bele.
  • követed a plasztikai sebész által előírt utasításokat.
  • néhány esetben a kézplasztika szükségszerű, hogy kezeljen egy sérülést vagy megszűntesse a fájdalmat.

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.