Méregtelenítés a léleknek

A tisztító kúra alatt nem csak szervezetünket kell megszabadítanunk a méreganyagoktól, hanem valódi belsőnket, lelkünket is.

Hangulatunk nagyban befolyásolja testi egészségünket, ezért méregtelenítés alkalmával bizony lelkivilágunkban is érdemes nagytakarítást tartanunk. Ha teljesen kisöpörni nem is tudjuk a problémát okozó tényezőket, próbáljuk meg háttérbe szorítani azokat. Egy időre feledkezzünk meg a mindennapok apró-cseprő lélekmarcangoló gondjairól.

Miért tisztítsuk meg az elménket?

Ép testben, ép lélek, ahogy a mondás tartja. Azonban ez fordítva is igaz. A kiegyensúlyozott lelkivilágú emberek kevesebb eséllyel betegednek le. A tisztító kúrához hozzá tartozó böjtölés a negatív gondolatok megvonásáról és a pozitívak beengedéséről szól. Ez idő alatt, különböző pszichoterápiás és meditatív technikák segítségével szabaduljunk meg az elménket károsító anyagoktól. A lelki megtisztulásra a szellemi épségünk és teljesítőképességünk fokozása végett van szükség.

Foto:123rf.com

Hogyan tisztítsuk meg belsőnket?

A kúra folyamán törekedjünk a stresszmentes, nyugodt légkör megteremtésére. A böjt során próbáljuk meg elengedni a felgyülemlett problémákat, negatív érzelmeket, múltbéli rossz és bántó emléket. Teljesen egyéni, saját magunk által irányított lelki megtisztulást is végezhetünk, azonban szakember segítségét is kérhetjük a biztos eredmény érdekében. Ha a kúra alatt kibeszéljük a gyötrő gondolatokat, álmokat, akkor könnyebben és hatékonyabban fel tudjuk dolgozni azokat.

Kerüljük a zavaró tényezőket. Csökkentsük le a modern technikával való kapcsolatot és törekedjünk a természetközeliségre. Meditáljunk vagy csak sétáljunk nagyokat a szabad levegőn, fordítsunk nagyobb figyelmet magunkra.

Fontos testünket is pihentetni, ezért teljes testi épségünk megőrzésének érdekében a következőkben bemutatjuk, hogy mely anyagokat hagyjuk el és melyeket vigyük be szervezetünkbe, alkalmazzuk külsőleg.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.