Lelki sérüléseik gyógyítása

A legtöbb betegség alapja a lelkünk sérülése. Sokszor mondják, hogy ép testben, ép lélek, pedig ez éppen fordítva van: ép lélek tartja egészségben a testet. Ha belül fáj, nyomaszt, akkor könnyebben megbetegszünk, a környezetünk és eltávolodik tőlünk, mert egy vidám emberhez jobban húznak az emberek.

Lelki betegség kapcsán szociális kapcsolataink is leszűkülnek.

Bezárkózunk, kedvtelenek vagyunk, azt vesszük észre, hogy nincs kedvünk kijönni a lakásból. Börtönbe zártuk magunkat. Egy idő után senki sem fog érdeklődni utánunk.

test és lélek

  • Ez egy ördögi kör. Ha mi nem lépünk az emberek felé, egy idő után ők se fogják a mi társaságunkat keresni. A bezárkózás pedig gyakran súlyos lelki károkat okoz. A legtöbben nem tudják egyedül feldolgozni a lelki traumákat, a gyászt, a szerelmi csalódást. Sokak párkapcsolata menthető, de nincs aki tanácsot adjon, nincs akihez fordulhatnak – magyarázta Nagy Orsolya életvezetési és spirituális tanácsadó, aki azt tanácsolja, a problémát mindig magunkban kell keresni.
  • Sok kapcsolat ott bukik el, hogy a másikat hibáztatjuk, a másik hibáit keressük, ahelyett, hogy magunkba néznénk. Itt jövök én a képbe, felteszem azokat a kérdéseket, amit sokan nem mernek feltenni maguknak. Meditációs technikákkal, angyal kommunikációval, energiaátadással tudjuk csökkenteni a felek közti feszültséget, de mindezek előtt saját lelkünkhöz kell közel kerülni. Magunkhoz kell őszintének lenni – magyarázta a spirituális tanácsadó.

Nemcsak szerelmi téren lehetnek elakadások az életben, sokan például nem tudnak lefogyni, nincs elég akaraterejük vagy éppen motivációjuk.

  • Meditációban feltárjuk ezeknek az okait, oldjuk a lelki blokkokat, sérüléseket. Meghatározzuk a célt. Az életmódváltáshoz tanácsokat is adok, minden téren segítem a hozzám fordulókat. Sohasem késő változtatni az életünkön, nincs az a lelki mélypont ahonnan ne lehetne felállni. Ne szégyelljünk segítséget kérni egy szakembertől, akinek őszintén megnyílhatunk.

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.