Különleges nap a mai – Mit jelent a 2022.02.22.?

Egy adott évezredben csak ritkán alakul ki olyan dátum, amelyet csak kétféle számjegy alkot. Idén egyszer már átélhettünk két ilyen napot, 2022.02.02-án és 2022.02.20-án, és most itt a harmadik is: 2022.02.22.! A számmisztika szerint mind a nulla, mind a kettes szám sajátos jelentéseket hordoz. Lássuk, mit is pontosan!

Az ismétlődő számokat angyalszámoknak nevezzük. A 2-es szám egy stabil energiaszám, amely az egyensúlyt, az együttműködést és a kettősséget szimbolizálja. Ez a kettősség a férfi és női energiák egyensúlyát, valamint a tudatos és tudatalatti találkozását jelenti – írja a medium.com szakértője. – Ez az angyalszám egyfajta spirituális tükörként szolgál: külső és belső világunk tükreként. Használjuk ezt a napot arra, hogy megszabaduljunk a negatív gondolatoktól, és azokat szeretetteljes szavakkal helyettesítsük, valamint fordítsuk a figyelmünket arra, amit valóban el szeretnénk érni. Magunk is meglepődünk majd, amikor látjuk, mennyivel könnyebbé válik az életünk, ha úgy beszélünk magunkkal, mint azzal, akit szeretünk – számol be a Blikk.

Tegyünk rendet magunk körül!

A belső gondolataink megtisztítása mellett használjuk fel ezt az időt arra, hogy teret szabadítunk fel a fizikai világban is. Hogy ez pontosan mit is jelent? Nem üdvözölhetjük az új dolgokat, ha még mindig a régi rendetlenséggel foglalkozunk. Szánjuk rá magunkat arra, hogy ebben a hónapban megtisztítunk egy területet az otthonunkban. Ami nem okoz örömet, azt dobjuk ki.

Fotó: 123rf.com

Mit jelent a 6-os év?

Az idei, az 6-os év (2+0+2+2=6). A számmisztikában a 6-os szám a Vénusz bolygót jelöli, amely a szerelem, a harmónia, az élvezet, a pénzügyek és minden luxus felett uralkodik. De a 6-os szám az egyensúlyt és a stabilitást is jelenti. Ez az egész év arról szól, hogy megtaláljuk azokat a dolgokat, amelyek harmóniát és stabilitást hoznak az életünkbe.

Meghatározó a 4-es szám is

A 22-es számot a számmisztikában 4-re csökkenthetjük. A 4-es szám pedig az Uránusz bolygót jelöli. Az Uránusz furcsa eseményekhez kapcsolódik. Hozhat sikert és szerencsét is. Számítsunk a váratlanra, de jó értelemben! Legyünk nyitottak az új élményekre és a kellemes meglepetésekre.

Energiát adó nap

A 2022.02.22. emlékeztetőül szolgál arra, hogy mi a fontos az életben, a reményt, az egyensúlyt és a nagyobb céljaink iránti elkötelezettséget közvetíti. Ez a nap energiát ad ahhoz, hogy azokra a területekre összpontosítsunk, amelyeken javítani szeretnénk. Különösen a kapcsolatok és a családi élet terén nyújthat óriási segítséget 2022.02.22.

Fotó: 123rf.com

Mit tanácsol mára a szakértő?

A 2-es szám a Holddal áll analógiában. A Hold meglehetősen változékony és érzékeny. Közben békeszerető, békés, békéltető. Képtelen feszült légkörben élni, dolgozni. Ha hangos viták, heves veszekedések vannak körülötte, akkor egyszerűen „lebénul”, és nem tud teljesíteni. Emiatt ezen a napon törekedjünk a békére és az egyetértés megtalálására!

“Közben kalkuláljuk be, hogy a szokottnál érzékenyebbek leszünk, lehetünk! A legkellemetlenebbül azokat érinti mindez, akik 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtek” – mondta a Blikknek Székelyhidi Ágnes személyiség- és sorselemző.

Olvasd el ezt is!

Mit takar a számmisztika?

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.